Botticino Steenstrips. Wandbekleding eetkamer.

Franse Natuurstenen

Lees meer

Franse Natuurstenen

Met een vleugje Frankrijk - Zuid Europa

Iets wat niet vaak zal gebeuren. Je huis ruilen met vrienden! Toch werd het voor René waarheid: "Op deze bijzondere plek hebben kennissen van ons gewoond; een ouder stel. Deze meneer wilde nog wel wat tuinieren, maar de omvang van de tuin werd hem teveel. Wij hebben toen een woningruil gedaan."

"Omdat wij zoveel nieuwe idee hadden, overstegen de verbouwingskosten, waardoor nieuwbouw verstandiger was. Onze Architect heeft geadviseerd een nieuw ontwerp te maken. Wij hebben aansluitend het huis, wat er stond, afgebroken en een nieuwe villa gebouwd.

Franse Natuurstenen

Het is een luxe lange en strakke bungalow geworden met dakpannen uit Frankrijk. Inmiddels 2 jaar later woont René samen met zijn zoon Jesse in deze mooie villa in de bossen vlakbij Apeldoorn. Het huis heeft René destijds samen met Carien ontworpen. Carien is 27 maart 2015 overleden. Carien had een eigen bedrijf en verzorgde interieur- en kleuradviezen voor privé-woningen. In het voortraject is een beroep gedaan op Maas Architecten. Dit Architectenbureau heeft hun wensen omgezet in dit mooie ontwerp.


Wilt u informatie over de Geopietra Steenstrips? Klik hier!


Met behulp van een moodbord hebben René en Carien een plan gemaakt hoe zij het allemaal graag wilde inrichten. Op het moodbord stonden foto’s en afbeeldingen waarop te zien is, dat er gebruik zou worden gemaakt van natuurlijke materialen in combinatie met strakke lijnen (bijvoorbeeld een keukenblad van beton ciré, onderstel van steigerhout en daarboven een RVS afzuigkap). De ruimte waar de Botticcino Steenstrips zijn toegepast, wordt gebruikt als eetkamer. Er staat een natuurlijke tafel van boomstamhout met ronde onafgewerkte vormen. Daaronder zijn zwarte strakke tafelpoten gemaakt.

Zelfde uitstraling als Franse Natuurstenen “En Pierre”

De zitkamer is één groot schilderij geworden door de grote glazen ramen van plafond tot aan de grond. Dit zorgt voor een wijds uitzicht over het mooie landgoed dat René zelf onderhoudt en verzorgt. De villa ademt van boven tot beneden grote rust uit. Dit wordt gerealiseerd door de matte poedertinten op de wand in de kleuren beige en taupe en het mooie betonstuc op de vloer. De zelfgemaakte gordijnen van Carien sluiten op deze rustige basis direct aan. Vanuit de hal kom je uit in de groote woon- eetkamer waar ook de leefkeuken gevestigd is. De Steenstrips in de kleur Botticino BR zorgen hier voor de beleving van de Zuid-Franse Sfeer.

Karaktervolle Steenstrips

De bijzondere eiken balken zijn door René zelf gevonden en in het ontwerp meegenomen. Alles bij elkaar is het een prachtige en unieke villa geworden met zowel een veranda aan de voor- als achterkant. Het leefgedeelte – vanaf de achtertuin gezien – links en slaap- en badkamer rechts. Alle ruimtes kijken uit op de bijzonder mooie beboste en natuurlijke tuin waar ook een luxe gastenverblijf te vinden is. Details van Piet Boon, de karaktervolle Steenstrips, de mooie warme matte tinten en betonstuc maken het geheel absoluut compleet.

Klik hier voor de verschillende soorten Geopietra Steenstrips!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.