Steenstrips verwerken op isolatie.

Geopietra, duurzaam bouwen

Lees meer

Steenstrips op isolatie (EPS)

Geopietra duurzaam bouwen

Duurzaamheid is bij de bouw van deze moderne woning het uitgangspunt geweest. Hierom zijn alle muren van deze luxe, comfortabele villa gemaakt van EPS-isolatieplaten.

Eigenaresse Mirjam is maar wat trots op het resultaat! Mede doordat het bouwmanagement uitgevoerd is door haar vader. Hij heeft er namelijk voor gezorgd dat alle materialen zijn ingekocht en door de juiste bedrijven zijn verwerkt. Om de duurzaamheid van het project te realiseren, is er gekozen voor Geopietra Steenstrips. Deze gereconstrueerde Steenstrips worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen en dragen bij aan thermische traagheid. Daarnaast hebben de strips van Geopietra ademende eigenschappen waardoor het direct te verwerken is op isolatie. In dit geval zijn deze bijzondere Steenstrips dan ook bevestigd op Strikotherm Gevelisolatie. Geopietra Steenstrips assortiment

Geopietra Steenstrips

Geopietra kent eindeloze opties. Bij dit project zijn de Steenstrips Scaglia toegepast rondom het kozijn en op de gevel. Deze Geopietra strips creëren de sfeer van gestapeld natuursteen zonder voeg. De Steenstrips zijn gecombineerd met muren van witte stuc. Deze combinatie zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Dit past goed bij het exterieur van deze duurzame villa. Voor de Geopietra Scaglia zijn zes kleuren beschikbaar. Bij dit project is er gekozen voor kleur GP.

Kortom, deze duurzame, moderne en sfeervolle villa is gerealiseerd met behulp van de Geopietra Steenstrips in kleur GP. De toepassing van de strips op Strikotherm gevelisolatie waarborgt de duurzaamheid van dit project. Mede door de combinatie van Steenstrips Scaglia met de witte stuc muren, is deze luxe villa een mooi en strak geheel geworden!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  -Gevonden in categorie: Geopietra en IsolatieWis filters
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 156
  Isolatie
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 159
  Isolatie
 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 89
  Isolatie
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 161
  Isolatie
 • Natuursteen Loolaan Apeldoorn gevelbekleding. 69
  Isolatie
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 141
  Isolatie
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
  Isolatie
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 98
  Isolatie
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
  Isolatie
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 82
  Isolatie
 • Referentie projecten - Natuurlijke muur met Geopietra Steenstrips in de showtuin van Harn Bestratingsmaterialen 14
  Isolatie

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.