Landelijke keuken - Steenstrips op de wand

Moniga Steenstrips

– Niet van echt te onderscheiden
– Licht in gewicht
– Met of zonder voeg
– Wat vlakker naar voren toe

Geopietra Steenstrips – Moniga

Lees meer

Landelijke sferen met Steenstrips

Na een bezoek aan onze showroom is de keuze gemaakt.Voor Debby is dit tevens ook een bekende omgeving aangezien zij slechts 3 huizen verderop is opgegroeid. En nog altijd wonen haar ouders nog in het ouderlijke huis. De woning van Debby en Paul is gebouwd in landelijke sferen, compleet met gebruik van steigerhout en mooie gebinten. Debby en Paul zijn destijds op zoek gegaan naar Steenstrips om het geheel af te maken. Tijdens het bezoek aan onze showroom geeft Debby aan op zoek te zijn naar een grovere steen. Maar met advies en passie van Hellen hebben zij gekozen voor de Moniga Steenstrips, mede door een andere referentie. 

Moniga Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.