Geopietra Stino kleur MC, voegkleur Geobi Voegmortel Sabbia.

Geopietra Steenstrips

Lees meer

Natuurstenen inspiratie

Geopietra trok direct mijn aandacht

Met haar man, drie kinderen en hond Jacky, bewoont Mariëtte een prachtig huis in 't Gooi. Het huis was oorspronkelijk een vrij vlak uitgevoerd jaren '70 huis. Om alles naar wens te kunnen veranderen, ging de familie een uitgebreid vergunningstraject in.

De oplossing lag niet in het bouwen in hoogte, maar door juist naar beneden uit te breiden. Hierdoor is een huis met verschillende niveau's gerealiseerd.

Toepassing Geopietra

Zowel binnen als buiten sluiten deze met prachtige stoere trappen op elkaar aan. Op hun reizen naar het buitenland maakt Mariëtte altijd al graag sfeerfoto’s van gebouwen waar natuursteen en hout prominente rollen hebben. Voor de toepassing voor de wanden in en om het huis leverde een avond zoeken op het internet direct de naam van The Flagstone Company op. De keuze viel op Geopietra Stino kleur MC met als voegkleur Sabbia grove korrel.

Geopietra Stino kleur MC, voegkleur Geobi Voegmortel Sabbia.

Steenstrips op binnenmuren

Mariëtte: “Het is wel heel spannend. Je vertaalt de inspiratie en de passie die je in het buitenland voor natuursteen hebt gekregen ineens naar je eigen woonsituatie. Heb je wel de juiste keuze gemaakt om zulke grove steen aan te brengen? Klopt de keuze voor de vorm en de kleur van de steen. Dan zie je tijdens het zetwerk de muren en schoorstenen groeien.”

Buitenhaard van Geopietra

Kortom, Mariëtte is erg blij met het resultaat. “De buitenhaard hebben we al lekker aan gehad. Wij voelen ons hier heerlijk en genieten nu met volle teugen van onze fijne woning.”

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.