Haard bekleed met Steenstrips | EVE architecten

Gevel met Steenstrips

  • Makkelijk verwerkbare Steenstrips
  • Verlijmen van de Toce Steenstrips op isolatie
  • Geopietra ® is ook geschikt voor isolatie
  • Deze Steenstrips zijn in meerdere kleuren leverbaar

Steenstrips Buitengevel

Lees meer

Gevel met Steenstrips

Geopietra Steenstrips

Een prachtig ontwerp met de Toce Steenstrips van Geopietra ®. De moderne villa is ontworpen door EVE architecten en bestaat uit twee bouwlagen. De gevels met Steenstrips zijn ambachtelijk bekleed. Een villa zoals je die snel tegenkomt in Ibiza. Veel glas, witte stuc, houten gevels en Natuurstenen.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gerealiseerd die grenzen aan een dakterras die uitkijkt over de schitterende tuin. In deze wijk zijn veel villa's met een kap gebouwd. Deze moderne villa heeft een plat dak. Om deze reden is de villa gebouwd op een verhoging zodat de villa naast de hogere woningen ook tot zijn recht komt en niet wegvalt tussen de andere villa's. Een prachtig eindresultaat gerealiseerd door hoofdarchitect Bas Heitekamp van Eve architecten.    
Foto album

Gevel met Steenstrips combineren

Zittend in de tuin kijk je uit naar de gezellige wijk. Bij het aanschouwen van deze villa krijg je al snel het ultieme vakantiegevoel. De wit gestucte gevels in combinatie met de gevels, Steenstrips en overige details vormen samen een schitterend geheel. Deze luxe kubistische woning springt eruit in deze wijk. Dit komt uiteraard ook door de keuze van de stenen. Bij dit ontwerp is er gekozen om de buitengevels met Steenstrips van Geopietra te bekleden. Dit is één van de favorieten Natuurstenen uit het assortiment van Geopietra.

Steenstrips voor de gevel kopen

Het zal ongeveer in 2004 geweest zijn dat wij als bedrijf zijn gestart. In eerste instantie met de verkoop van Flagstones. Mensen kozen daarbij Flagstones (gebroken Natuurstenen) voor het terras maar ook voor de wand. Al vrij snel daarna bleek dat er een behoefte was aan een vernieuwd product voor de gevel. Daarom besloten wij ook voor de verkoop van Steenstrips voor de gevel.

Aanbod Steenstrips

Ons assortiment voor een gevel met Steenstrips is enorm. Wij zeggen met gemak dat ons bedrijf specialist is binnen Europa. Zoveel aanbod wat betreft Steenstrips voor gevel, wanden en muren. Het is ongekend. Onze verkopers geven u ook graag alle advies om deze strips goed op de gevel te verwerken. Langs komen is iedere dag mogelijk (maandag op afspraak). Met uitzondering van zondag. Proef de sfeer van puur Natuursteen en kom ook eens langs (tel. +31 578 560048)

Architect:


EVE architecten

Steensoort:


Steenstrips Toce

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.