Haard bekleed met Steenstrips | EVE architecten

Buitengevel met Steenstrips

  • Makkelijk verwerkbare Steenstrips
  • Verlijmen op isolatie
  • Steenstrips van Geopietra ®
  • Meerdere kleuren leverbaar

Steenstrips Buitengevel

Lees meer

Buitengevel met Steenstrips

Geopietra Steenstrips

Een prachtig ontwerp met de Toce Steenstrips van Geopietra ®. De moderne villa is ontworpen door EVE architecten en bestaat uit twee bouwlagen. De buitengevels zijn met Steenstrips bekleed. Een villa die je snel tegenkomt in Ibiza. Veel glas, witte stuc, houten gevels en Natuurstenen. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gerealiseerd die grenzen aan een dakterras die uitkijkt over de schitterende tuin. In deze wijk zijn veel villa’s met een kap gebouwd. Deze moderne villa heeft een plat dak. Om deze reden is de villa gebouwd op een verhoging zodat de villa naast de hogere woningen ook tot zijn recht komt en niet wegvalt tussen de andere villa’s. Een prachtig eindresultaat gerealiseerd door hoofdarchitect Bas Heitekamp van Eve architecten.

 

 

Foto album

Gevelbekleding met Steenstrips

Zittend in de tuin kijk je uit naar de gezellige wijk.  Bij het aanschouwen van deze villa krijg je al snel het ultieme vakantiegevoel. De wit gestucte gevels in combinatie met de buitengevels met Steenstrips en overige details vormen samen een schitterend geheel. Deze luxe kubistische woning springt eruit in deze wijk. Dit komt uiteraard ook door de keuze van de stenen. Bij dit ontwerp is er gekozen om de buitengevels met Steenstrips van Geopietra te bekleden. Dit is één van de favorieten Natuurstenen uit het assortiment van Geopietra.

Architect:


EVE architecten

Steensoort:


Steenstrips Toce

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.