Openhaard met Steenstrips || Copyright: The Art of Living magazine, Fotografie Jurrit van der Waal

Gevelbekleding met Geopietra

  • Moderne uitstraling
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Ruime voorraad
  • Meerdere kleuren verkrijgbaar

Gevelbekleding met Geopietra

Lees meer

Gevelbekleding met Geopietra

Steenstrips Geopietra

Prachtige villa met gevelbekleding van Geopietra. In deze bosrijke omgeving heeft CS2 Architecten deze moderne villa ontworpen. Bij het ontwerpen van een woning speelt de omgeving een grote rol. Stap één bij het ontwerpen van een huis is dan ook het vinden van een juiste kavel. De opdrachtgevers zijn lang opzoek geweest naar het juiste perceel en hebben uiteindelijk in een naastgelegen dorp gekozen voor deze bosrijke kavel.

Natuurlijke uitstraling

Voor de opdrachtgever is het belangrijk dat de natuur overal voelbaar is. Vanwege dit belang is er in het interieur veel gebruik gemaakt van Natuurlijke materialen. De Natuursteenstrips van Geopietra spelen hierbij een grote rol in het ontwerp. Bij de woning zijn de buitenmuren met de Moderno Steenstrips bekleed. Door het gebruik van de natuurlijke materialen past de woning perfect bij de  bosrijke omgeving.

Op dit perceel staan veel hoge bomen die het zonlicht tegenhouden. Om ervoor te zorgen dat er alsnog veel licht in de woning komt is er gekozen voor een open indeling met verschillende zichtlijnen. Op deze manier is het nergens donker in de woning. Naast de indeling en de zichtlijnen komt er ook veel daglicht via de patio binnen.

Architect:


CS2 architecten

Steensoort:


Steenstrips Moderno

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.