Exclusieve gevelbekleding, type Blumone.

Het Franse huis

Lees meer

Franse sfeer Geopietra Steenstrips

Grote Natuurstenen als inspiratie voor de wandbekleding

Hier in de buurt wordt deze woning "Het Franse huis" genoemd. "Een treffend compliment dat mooi samenvat dat we in onze bedoeling zijn geslaagd"

De eigenaren hebben, bijzonder genoeg, zelf een Franse achtergrond en hebben grote Stenen als inspiratie gehad voor de wandbekleding.
Foto album

Franse sfeer Geopietra Steenstrips

Het ontwerp is mede door Jack Koster tot stand gekomen (JK Houses, Westerbroek) en de wens was om met deze woning een landelijke, Zuid-Europese sfeer uit te stralen. Dit hebben ze gerealiseerd met Geopietra Steenstrips Blumone. Qua ontwerp heeft de gemeente haar voorkeur uitgesproken voor een zogenaamde schuurwoning, op deze kavels hebben vroeger namelijk schuren bij een boerderij gestaan.

Duurzaam bouwen met Steenstrips!

Dat was dus een spannend uitgangspunt om uit deze smeltkroes iets moois te laten ontstaan. Deze eigenaren zijn zéér tevreden met het eindresultaat, in het bijzonder met de karakteristieke muren. Het huis is duurzaam gebouwd: energieneutraal, géén gasaansluiting, warmte terugwin-installatie, zonnepanelen, HR+++ (triple) glas, en de muren zijn zo’n 50 cm dik (houtskelet bouw, vol met isolatie) waardoor ver boven de landelijke norm wordt voldaan. Aannemer AABS uit Tynaarlo. De kleur van het hout (redcedar, vergrijst), de romaanse dakpannen en de veranda dragen bij aan de zuidelijke sfeer.

Architect:


Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Steensoort:


Steenstrips Blumone

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.