Wandbekleding van Geopietra Steenstrips Cascata

Isolatie, stuc en Geopietra

Lees meer

Natuurstenen muren

Orthodontist Fleur Vermeulen, Ortho Fleur Barneveld

Eigenaresse Fleur Vermeulen (rechts) is Orthodontist en tevens praktijkeigenaar van Ortho Fleur, een duurzame Orthodontie praktijk. Samen met haar collega's helpt Fleur veel mensen aan een mooi gebit.

Toen zij ooit als kind zelf een beugel had, was het altijd al haar droom om dit beroep zelf te gaan uitvoeren. In Barneveld is onlangs haar nieuwe praktijk opgeleverd.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Duurzame materialen en energiezuinig

De praktijk heeft een moderne strakke uitstraling, gebouwd met duurzame materialen en is energiezuinig. De uitstraling van de praktijk refereert aan de zorg en kwaliteit die Ortho Fleur aan haar patiënten wil geven. De materialen zijn met zorg gekozen waarbij veel aandacht is besteed aan details. Om tot een optimale indeling en inrichting van de praktijk te komen, is er van binnen naar buiten gewerkt. Als laatste is ‘de schil’ vormgegeven en is er een keuze voor de materialen gemaakt. Het strakke stucwerk en glas, het houten regelwerk en de robuuste steenstrips geven de praktijk de uitstraling die opdrachtgever voor ogen had. De gevelbekleding is, net als het stucwerk, aangebracht op een ondergrond van PE isolatiemateriaal. Toegepaste bekleding: Steenstrips Cascata GT. Bouwkundige vormgeving en ontwerp interieur: Van Elk Ontwerpt. Constructie en realisatie: Harink Bouwingenieurs.

Architect:


Van Elk Ontwerpt

Steensoort:


Steenstrips Cascata

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.