Kubistische villa met Steenpanelen

Kubistische villa met Steenpanelen

  • Onder architectuur van Thijssen Verheijen
  • Het vreemd hoekige ‘lastige’ perceel werd juist een uitdaging
  • Met succes omgezet naar het maximale gebruik v/h perceel
  • Mooie toepassing van de Steenpanelen Natuursteen.

Kubisme met tegengestelde lijnen

Lees meer

Steenpanelen Rustieke Lei

Kubistische woning met Steenpanelen
De vormen zijn kubistisch met tegengestelde lijnen, hetgeen de villa speels en zeer aantrekkelijk maakt. De fraké noir houten planken zijn behandeld en geven aan de buitenzijde een mooie zacht-oranje tint. Qua contrast prachtig afgezet tegen de lichtgrijs, cementgebonden gevelbeplating. Daarmee komen de kleuren van de natuurstenen gevelbekleding bewust terug. Tenslotte voegt het Rustieke Lei Steenpaneel op de garage een natuurlijk, karakteristiek, stoer en warm uiterlijk toe. De Kubistische woning met Steenpanelen is een echte eyecatcher.    
Foto album

Details in de tuin

Anders, stoer, natuurlijk en warm zijn ook de uitgangspunten geweest van de tuin die onder architectuur van Peter van der Velden is ontworpen om maximaal aan te sluiten met het concept en architectuur van de villa. De oranje tint van de Rustieke Lei komt terug in de corten stalen afzetting en lichtpunten als ook het grijs/blauwe natuurlijk ogende stoere schellevis beton.

Uniek ontwerp

De kleuren komen zelfs terug in de bloemen en beplanting. Al met al een huis dat direct de aandacht vraagt en absoluut verdient. Het is een unieke woning; echt een bijzonder knap staaltje werk!

Architect:


Thijssen Verheijden

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.