deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Kubistische woning met Steenpanelen

Onder architectuur van Thijssen Verheijen is dit mooie huis werkelijkheid geworden. Het vreemd hoekige ‘lastige’ perceel werd als uitdaging aangenomen en met succes omgezet naar een huis dat het perceel maximaal tot haar recht laat komen.

Kubisme met tegengestelde lijnen

Lees meer

Steenpanelen Rustieke Lei

Villa met Steenpanelen

De vormen zijn kubistisch met tegengestelde lijnen, hetgeen de villa speels en zeer aantrekkelijk maakt. De fraké noir houten planken zijn behandeld en geven aan de buitenzijde een mooie zacht-oranje tint. Qua contrast prachtig afgezet tegen de lichtgrijs, cementgebonden gevelbeplating. Daarmee komen de kleuren van de natuurstenen gevelbekleding bewust terug. Tenslotte voegt het het Rustieke Lei Steenpaneel op de garage een natuurlijke, karakteristieke, stoer en warm uiterlijk toe.

Foto album

Details in de tuin

Anders, stoer, natuurlijk en warm zijn ook de uitgangspunten geweest van de tuin die onder architectuur van Peter van der Velden is ontworpen om maximaal aan te sluiten met het concept en architectuur van de villa. De oranje tint van de Rustieke Lei komt terug in de corten stalen afzetting en lichtpunten als ook het grijs/blauwe natuurlijk ogende stoere schellevis beton.

Uniek ontwerp

De kleuren komen zelfs terug in de bloemen en beplanting. Al met al een huis dat direct de aandacht vraagt en absoluut verdient. Het is een unieke woning; echt een bijzonder knap staaltje werk!

Architect:


Thijssen Verheijden

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.