Copyright The Art of Living, Jurrit van der Waal

Steenpanelen gevelbekleding Villa

Ranke Natuurstenen kolommen. Het accent is mede te danken aan de strakke grijze natuurstenen hoekafwerking in combinatie met de stenen wandbekleding. Dit levert een karaktervolle uitstraling op met veel warmte dat natuurlijk opgaat in de prachtige omgeving.

Landhuis met Steenpanelen

Lees meer

Steenpanelen villa

Modern landhuis met wandbekleding
Een schitterend landhuis in de plaats Deurningen gelegen in de provincie Overijssel. Het landhuis bevindt zich in een prachtige omgeving. Licht, functionaliteit en stijl staan in het ontwerp centraal. Het ontwerp is van de hand van Van der Linde Architecten waarbij het exterieur als interieur tot in de puntjes is verzorgd.
Foto album

Copyright The Art of Living, Jurrit van der Waal

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Functioneel huisontwerp

De opdrachtgevers hebben voor een stijl-volle en gebruiksvriendelijke inrichting gekozen. Bovendien is de creatie van een aangename, rustige en warme plek belangrijk. Een omgeving waarin de kinderen heerlijk kunnen opgroeien. Door het grote formaat banken, de ruimtelijke keuken en lange eettafel, is het mogelijk veel mensen te ontvangen. De ruimtelijkheid benadrukt de gebruikswaarde die zo belangrijk is voor deze familie.

Copyright The Art of Living, Jurrit van der Waal

Natuurstenen zonder voeg

Deze unieke villa staat in een groene omgeving in Drenthe. De natuur speelt daarom bij het ontwerp dus ook een grote rol. Enorm comfort door de inspirerende tuin en het fantastische overdekte terras.

Het is daardoor één geheel met het bosrijke gebied. De toegepaste natuur-stenen muurdecoratie contrasteert mooi met het strakke zwarte dak en de witte muur. Dankzij de grote oppervlakte aan ramen, valt er niet alleen veel zonlicht naar binnen maar is het uitzicht op de tuin indrukwekkend. Het landhuis is gebruiksvriendelijk, exclusief ingericht en iedereen voelt zich hier welkom.

Architect:


Van der Linde Architecten

    -Gevonden in categorie: SteenpanelenWis filters
  • Steenpanelen Blauw Antraciet als Muurdecoratie 12
  • Karaktervolle muur met Steenpanelen Brons Rustiek - Fotograaf: Jaro van Meerten - Copyright Art of Living - Tuinontwerp: Studio Siebers 47
  • Sfeervolle, modern en strakke inrichting. Architect: De Bats BNA 42
  • Kubistische villa met Steenpanelen 28
  • Muren tuin met Steenstrips, Copyright Groenregie, Copyright Studio MBC, Fotografie: Hans Gorter 28
  • Steenpaneel muur zwart. 16
  • Huis met Natuursteen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine 29
  • 48

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.