Ibiza Style wand met de Rocks Ibiza

Ibiza Rocks

Voor veel mensen is Ibiza de inspiratie voor natuurstenen wanden. Daarom hebben wij hier een artikel aan gewijd.
Lotte en Miquel maakten een fotoshoot.

Ibiza Natuurstenen

Lees meer

Rocks Ibiza

De fotoshoot

Het ware Ibiza gevoel - dit is voor velen toch net even anders. Voor de één is Ibiza helemaal losgaan op het strand. Terwijl het voor de ander een plek is om juist lekker tot rust te komen. Toch is vrijwel iedereen het er over eens dat de sfeer sterk wordt bepaald door de prachtige natuur; én het gebruik van de mooie natuurstenen. De Rocks Ibiza Steenstrips hebben de unieke uitstraling waarmee het Ibiza-gevoel naar de tuin of woonkamer wordt gehaald! Deze natuursteen met beige- en zandtinten gaat zeer goed samen met matte witte muren. Hiermee geeft het geheel een knipoog naar het luxe hippie-leven op Ibiza.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Leuke fotoshoot – idee?

“Hé Lotte, nog aan de verkering, vraag ik haar nieuwsgierig? “ Ja tante Hellen, Miquel en ik al bijna een half jaar. Hij komt mij ook vaak ophalen op school. Best lang fietsen voor hem. Dat is wel heel lang verkering Lotte, zeg ik verbaasd. 12 jaar oud en dan al zo’n goede match. Te grappig, daar moet ik iets mee. Zelf heb ik geen kinderen, natuurlijk wel getrouwd met Peter. En 3 beweeglijke honden. Ineens springt mij een idee door het hoofd. Lotte, hoor ‘s. Vind je het misschien een goed idee als wij een fotoshoot organiseren?

Het lukt, het lukt!

Inmiddels gonst mij door het hoofd. Hel, dat is een schot in de roos maar je haalt hiermee wel wat op je hals….. Midden in één van je grootste verbouwingen thuis heb je ineens niet twee maar drie logées. Want het is op de Veluwe bij je favoriete oom en tante toch wel een feest. Zeker als je ’s avonds ook nog naar de pizzeria gaat. Dus neef Casper van 16 komt als verrassing ook mee. Qua planning zit ik ineens muurvast. Met mijn Landrover 90 (tweezitter) illegaal over de snelweg scheuren en 3 kids achterin….., behoort – met het risico op bekeuring – niet tot de opties. Dus moet ik Peter zo gek krijgen dat ik zijn bolide kan lenen…. Dat doet vast pijn, want die heeft zijn eigen planning. Volgens mij stond er een belangrijke afspraak met een zelfstandige zetter gepland.

Een dag om nooit te vergeten

Maar de dag breekt aan en het is zover. Vol beladen met allerlei shootmaterialen zoals zwembanden, flamigo’s en flippers rij ik terug. Misschien is het toch iets te veel van het goede. Ik moet wel denken aan onze Steenstrip-doelgroep. Half lach ik nog in mijzelf of het wel een goed idee is. Daarnaast hopend dat de meeste klanten voor Natuurstenen en Flagstones op de zaak zijn verdwenen. Want er volgt natuurlijk een hele verkleedpartij. Een zomerse shoot, vraagt zonnige kleren en een vrolijke uitstraling. Van lippenstift tot zonnebril alles komt tevoorschijn. Zo ook Peter met hond. “Dat wordt ‘m niet Hellen. Je weet het is met Storm geen doen”. En hoe meer vragende ogen ik van het personeel krijg: hoe sterker ik denk. Dit gaat ‘m echt wel worden. Wellicht snapt niet iedereen deze foto in ons Flagstone Magazine, maar ik wel. Twee van dit soort pareltjes, verliefd en wel. Misschien meer op de hond dan op elkaar. Ik ben verliefd op Natuurstenen en op mooie momenten. Dit is er zo één. Eén om nooit meer te vergeten, eén om te vereeuwigen!

  -Gevonden in categorie: RocksWis filters
 • Rocks Ibiza. Binnen- en buitenmuur. 76
 • 79
 • Steenstrips buiten. 98
 • Steenstrips muur met Rustieke lei en boomstam 47
 • Rocks Steenstrips plint van het huis. 58
 • Rocks Steenstrips van puur Natuursteen (beperkt in dikte)) voor de wand. 33
 • Aannemingsbedrijf J. van der Windt 52
 • Zikkiz Steenstrips voor terras en wand 23
 • Natuurstenen wandbekleding brokken - chalet. - Rocks Grey Steenstrips 32
 • 15
 • Rocks Melan. Buitentoepassing. Ook hoekstukken verkrijgbaar. 44
 • Brug met natuurstenen rocks. 11

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.