Prachtige tuin met Steenstrips

Luxe Villawijk Groningen

Lees meer

Luxe villawijk Groningen

Paneel Scaglia

Een prachtig project in het noorden van Nederland. The Flagstone Company heeft hier bij elf prachtige villa’s de gevels bekleed met de unieke Scaglia Steenpanelen. De villa’s zijn gebouwd op het hoger gelegen oostelijk deel van Helpermaar, in het zuiden van de stad Groningen.

De villa's zijn gebouwd naar een strak en modern ontwerp waarbij de Natuurstenen een belangrijke rol spelen. De woningen hebben grote ramen waardoor de woningen veel lichtinval hebben. Licht is dan ook het hoofdthema van de luxe villa's (project Lumen). De villa's zijn van binnen anders maar de gevels zijn hetzelfde. Dit zorgt voor een fraai eindresultaat. De woningen bestaan uit twee lagen en hebben een aangebouwde garage met een ruime tuin. Daarnaast heeft elke woning vier ruime slaapkamers en twee badkamers.  
Foto album

Moderne uitstraling

De villa’s hebben hun moderne uitstraling te danken aan het witte stucwerk, de strakke lijnen en de Scaglia Steenpanelen. Ook bij dit project is te zien dat de Scaglia Steenpanelen uitstekend matchen met het stucwerk. De villa’s hebben hun speelse en eigenwijze karakter te danken aan de plaatsing van de ramen. Deze ramen zijn namelijk in de hoeken van de woningen geplaatst. Er is voor een vloeiende overgang tussen woonkamer en tuin gekozen. Op deze manier bevinden de bewoners zich constant in een open en groene omgeving.

 

Villa met Scaglia Steenstrips

Architect:


Architect Kuiper Compagnons Rotterdam

Steensoort:


Paneel Scaglia

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.