Moderne woning met Scaglia Steenstrips

Moderne woning met Steenstrips

  • Geopietra® Steenstrips
  • Moderne en exclusieve wandbekleding
  • Ruime voorraad
  • Meerdere kleuren beschikbaar

Moderne woning met Scaglia Steenstrips

Lees meer

Industrieel huis met Steenstrips

De moderne villa met Steenstrips kenmerkt zich door de stoere industriële elementen. Bij het ontwerpen van het huis was het belangrijk dat het ontwerp juist ook in de omgeving meegaat. Dit is dankzij de materiaalkeuzes zeer geslaagd. Denk hierbij aan de warme, aardse materialen zoals Natuurstenen en hout in combinatie met hard materiaal zoals aluminium en zink. Het onderste gedeelte van het prairiehuis is bekleed met Geopietra Steenstrips. Op de tweede verdieping zijn hout elementen gebruikt en het dak is voorzien van zink.

Architect:


DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates

Steensoort:


Paneel Scaglia

Scaglia Steenstrips moderne woning

Tijdens het ontwerp van deze villa, heeft de Architect zich gehouden aan een aantal voorwaarden. Naast het behoud van de bomen, wilde de opdrachtgever zoveel mogelijk zoninval. Om het huis te laten opgaan in de natuurlijke omgeving is voor de benedenverdieping gekozen voor de Scaglia Steenstrips. Dankzij de horizontale vormen en de rustige kleuren van deze breukstenen, is er een luxe maar toch ook natuurlijke “touch” aan de villa gegeven. De Scaglia stenen worden geleverd in paneel vorm waardoor ze overigens makkelijk te plaatsen zijn.

Prairiehuis met Steenstrips

De term “prairiehuis” stamt af  van een type huis. Namelijk dat Architect Frank Lloyd Wright tussen 1900 en 1911 ontwierp. Uit het woord prairie klinkt enige nostalgie. Een groot deel van villa’s uitgevoerd in deze stijl vinden wij terug in met name de voorsteden in Amerika. Waarbij deze stijl van ontwerpen een link legt met de in Nederland populaire bouwstijl van de jaren ’30, het werk van Dudok en De Haagsche School. De volumes worden gerealiseerd door middel van diverse vormen – bij elkaar in verschillende dakvlakken – gezet. Daarnaast is een relatie tussen binnen en buiten, bij het ontwerp essentieel.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.