Modieuze Steenstrips

Modieuze Steenstrips

Lees meer

Modieuze Steenstrips

Ontwerp vernieuwing pand, Architectenbureau van Ham
Het kantoorpand van Van Winkel Fashion B.V. te Budel heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Het idee voor deze verbouwing is door het management in samenwerking met Architectenbureau Van Ham uitgewerkt. Het pand is in zijn geheel gemoderniseerd door er houten elementen en Modieuze Steenstrips (type Stino) aan toe te voegen. De Stino Steenstrips zijn op vakkundige wijze verwerkt door de Ambachtelijke natuursteenzetter, Alfred Melissen. Vanaf de weg trekt het pand direct de aandacht. Het is werkelijk een plaatje! De Steenstrips zorgen dat dit gebouw weer op een juiste manier aandacht krijgt.

Architect:


Architectenbureau van Ham

Steensoort:


Steenstrips Stino

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.