Grote wand bekleedt met Steenstrips Montepanel

Muur bij vakantiepark

Lees meer

Muur bij vakantiepark

Muur van gestapeld natuursteen

In het sfeervolle, Limburgse Maastricht, ligt het Dormio Resort. Dit vakantiedorp ligt slechts op 10 minuten fietsafstand van het centrum. Bovendien leent deze natuurrijke omgeving zich ook goed voor fietstochten of wandelingen. Vakantiegangers kunnen hier dus terecht om te genieten van het bruisende centrum, of om tot rust te komen in de natuur. Dit is de ideale plek voor een topvakantie.

Muur bij vakantiepark

Eenmaal aangekomen bij dit resort, meldt men zich bij de receptie. Hier begint de vakantie ervaring al. Met de Natuurstenen gevel van de receptie, is dit gebouw een eyecatcher. De gevelbekleding van de Geopietra muurdecoratie, geeft de receptie een uitnodigende, warme uitstraling. Bovendien zorgt dit ervoor dat de natuurlijke sfeer van de omgeving terugkomt.

Buitenwand met Geopietra Steenstrips

Zetwerk op isolatie

Er is een strakke, eigentijdse Steen gebruikt om de gevel mee te bekleden: Geopietra Paneel Scaglia. Deze Steenstrip heeft geen voeg. Hierdoor heeft de muur de sfeer van gestapeld Natuursteen. De zetter van deze Geopietra panelen is Erik Willemsen. Er is bijzonder mooi zetwerk geleverd. Bovendien zijn deze Geopietra Steenstrips geplaatst op buitengevelisolatie. Geopietra is ideaal om te verwerken op isolatie. Dit komt met name door de ademende eigenschap van de Steen. Verwerking van Geopietra op isolatie heeft de naam Abitasistema. Er is documentatie hierover verkrijgbaar bij The Flagstone Company.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Meer projecten met Steenpanelen
 • Binnenmuur met Steenpanelen | Piet Boon 4
  Ontwerp Piet Boon

  In dit ontwerp is er onder andere gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, riet en natuursteen.

 • Steenpanelen Zand in de Keuken - Ontwerp: Studio MBC | Fotograaf: Hans Gorter 10
  Natuurlijke Steenstrips

  Deze woning dateert uit de jaren 80, maar is onlangs compleet onder handen genomen met een nieuwe Steenstrip wandbekleding.

 • Buitenmuur van het zwembad bij moderne kubistische villa, Ontwerp van Paul Ramakers 25
  Sterk in Steenstrip-visualisatie

  Hoe zien de Steenstrips er straks in uw ontwerp uit? Door middel van een 3D-designer en onze rendering maken wij het visueel zichtbaar.

 • Nieuwe showroom versierd met lampen 36
  Nieuwe Showroom

  Een prachtige nieuwe showroom met een oppervlakte van maar liefst 5600 m². Na 8 jaar zijn wij uiteindelijk verhuisd!

 • Copyright The Art of Living, Jurrit van der Waal 6
  Landhuis met Steenpanelen

  Een schitterend en uniek landhuis in Deurningen. Een Modern en luxe landhuis in een prachtige omgeving

 • Natuurstenen open haard. 33
  Boerderij met Steenpanelen

  Eigen ontwerp: restyling van een oude boerderij. Voorbereiding maar liefst 2 jaar. Toepassing: open haard, woonkeuken, kamer, hal.

 • Steenpanelen Natuursteen. 52
  Gestapeld Natuursteen

  Deze vrijstaande moderne villa zou opgebouwd worden uit puur Natuursteen. Er is echter voor een makkelijker alternatief gekozen!

 • Binnenmuur Chocolodge met de Steenpanelen Rustieke Lei 6
  Natuursteen bij Chocolodge

  Steenpanelen Rustieke Lei als luxe Natuurstenen wandbekleding bij de zeer gezellige en sfeervolle Chocolodge.

 • Puzzle Steenpanelen Brons/Rustiek Kwartsiet. 12
  Steenpanelen buitenmuren

  Architect Jan Houweling wilde voor deze moderne woning "schuurtype" gebruik maken van Steenpanelen. Ontwerp Steenpanelen Luxe Woning

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.