Copyright Groenregie, Copyright Studio MBC, Fotografie: Hans Gorter

Natuurlijke Steenstrips Jaren ‘80 woning

Dit mooie huis dateert uit de jaren ’80, maar is onlangs compleet onder handen genomen door het toepassen van Natuurlijke wandbekleding in de vorm van Steenpanelen.
Steenpanelen vallen onder ons assortiment van aanbod in Steenstrips.

Natuurlijke Steenstrips

Lees meer

Natuurlijke Steenstrips

Steenpanelen Zand

Het was volgens het ontwerpbureau Studio MBC hoog tijd voor een renovatie. Daarmee zijn zowel natuurlijke Steenstrips niet alleen binnen toegepast, maar juist ook buiten. Daarmee is een geweldig resultaat neergezet. In samenwerking met de opdrachtgevers heeft deze ontwerper samen met de aannemer het huis aansluitend omgetoverd tot een geweldige villa.

Zo is er een pracht van een grote, exclusieve woonkeuken gemaakt. Door de toegepaste materialen strak en stijlvol. De natuurlijke keuken is daarbij ook voorzien van een gezellige haard. De moderne accenten in de keuken worden daarnaast perfect afgewisseld met onze karaktervolle, voegloze Natuurstenen. Het Steenpanelen Puzzel Zand - zonder voeg - komt hier uitstekend tot zijn recht. De Natuurlijke Steenstrips op de achterwand in de keuken zijn overigens ook toegepast in de tuin.  

Natuurlijke Wandbekleding

Steenpanelen zijn Natuurstenen die in een cementen paneel zijn ingelegd. The Flagstone Company levert het zogenaamde Puzzle-paneel. Hiermee ontstaat er een soort trapgewijs patroon waardoor rechte lijnen worden doorbroken. Steenpanelen zijn in veel kleuren leverbaar. En het mooie is dat de Steenpanelen voorzien zijn van een geïntegreerde verankering. Daarmee is het mogelijk ze ook nog eens extra aan de achterwand vast te schroeven.

Voegloze Steenstrips

Het plaatsen van Steenpanelen is een stuk makkelijker dan het los plaatsen van bijvoorbeeld losse Steenstrips  Zowel Steenpanelen als Steenstrips geven een natuurlijke uitstraling. Dit komt omdat het niet te onderscheiden is van een vol gezette Natuurstenen Muur. Oftwel een muur waar men met echte Natuurstenen heeft gebouwd.

Buitenmuur met steenpanelen in natuurlijke kleuren.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.