Rustieke Lei Steenpanelen, achterwand interieur Chocolodge.

Natuursteen bij Chocolodge

Lees meer

Natuurstenen muren bij Chocolodge

Mooi in combinatie met houten balken

Een bijzondere leuke ontmoeting met Danny van de Chocolodge. Een eigentijdse gezellige zaak vol met allerlei soorten chocolade in de ruimste zin van het woord. Mijn man Peter is een ware liefhebber van chocola, dus inhouden in deze sfeervolle winkel lukt niet meer.


En als ik dan hoor, dat er ook suikervrije bonbons te verkrijgen zijn, is het feest compleet! Lees verder onderaan de pagina.


 
Foto album

Natuursteen en Hout

Danny is Choco Lodge Lisse begonnen – omdat waar nu Barista Cafe Lisse is gevestigd – vroeger ook een koffietentje heeft gezeten en zij ook bonbons verkochten. Af en toe kreeg hij de vraag: ‘verkopen jullie ook bonbons?’ Zodoende heeft hij zich vier maanden lang in deze business gestort en gesproken met vele chocolade winkels en leveranciers. Toen kwam hij erachter dat het een leuke branche is. Een chocolade beleving dát moet het zijn!

Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.