Scaglia Gevelbekleding Geopietra - Ontwerp DBL Architecten

DBL Architecten:

Een renovatie van een oude woning naar een moderne villa

  • Landelijk ontwerp met Natuurstenen gevelbekleding
  • Contrast in Natuursteen buitenmuur zowel in kleur als 3D
  • Geopietra Steenstrips zijn geschikt voor isolatie
  • De gevelbekleding Natuursteen is extra mooi met verlichting

Natuursteen Gevel

Lees meer

Natuursteen Gevel

Steenstrips van Geopietra

De mooiste accenten voor de Natuurstenen gevel. Toegepast zijn de Steenstrips van Geopietra. Om precies te zijn de Scaglia Panelen. Overigens is Geopietra leverbaar in meerdere kleuren en soorten. Het is de meest geloofwaardige gereconstrueerde Natuursteen ter wereld. Een ontwerp van DBL Architecten uit Lunteren. Een enthousiast team met mooie ideeën.

Gevelbekleding Natuursteen

Dit huis is als oude woning compleet gerestyled naar een nieuwe villa. Daar waar ooit metselstenen te zien waren, is nu strak stucwerk te zien. Het gehele element met de uitbouw met de Scaglia Steenstrips in grijze tint is dus nieuw. En ook een deel van de zijkant van de woning is er extra bij gekomen. Waren er eerst dakpannen, is een glooiende rieten kap ervoor in de plaats terug gekomen. Aan de hand van monsters is aansluitend gekozen voor de Steenstrips. Mooi als contrast ten opzichte van het riet en het stucwerk. Er is een aanbouw aan de linkerkant verrezen en de rechterflank van de villa is verder uitgebreid.

Wandbekleding met Steenstrips Scaglia DBL Architecten

Hoe bevestig je Natuursteen?

Het werken met echte brokken Natuursteen is het meest bewerkelijke. Gewoonweg omdat pure brokken steen zwaar zijn en lastig verwerkbaar. Een goed alternatief met echte Natuurstenen zijn de Rocks Steenstrips. Dit zijn feitelijk echte Natuurstenen maar dan met een beperkte dikte. Toch zien wij vaak dat uitgeweken wordt naar Geopietra Steenstrips. Daar zijn talloze kleuren en soorten van verkrijgbaar. Daarboven is het voordeel van deze gereconstrueerde Steenstrips dat deze licht in gewicht is, vorstbestendig en vocht doorlatend. Daarmee is het mogelijk om deze Steenstrip makkelijker tegen een wand te bevestigen.

Ondergrond voor Geopietra

Het meest toegepast is de verwerking van deze Steenstrips op isolatie. Andere ondergronden zijn ook mogelijk. Soms vereist de ondergrond een voorbewerking. Alle informatie over de ondergrond voor Steenstrips is uitgeschreven. Lees daarom de uitgebreide handleiding van Geopietra.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.