Natuursteenstrips op de binnenmuur

Natuursteenstrips binnen

Lees meer

Hypermodern gebouw met Natuursteenstrips

Natuurlijke wandbekleding

Natuursteenstrips zijn in meerdere kleurstellingen en diverse soorten verkrijgbaar.

Vanaf 2019 importeert The Flagstone Company deze producten rechtstreeks. Wij hebben in het buitenland direct contact met meerdere leveranciers.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Exclusieve uitstraling

Wij besparen niet op de kwaliteit van de steen. Er is door ons gekozen voor een sterke lijm. Welke de strips goed aan elkaar hecht; een zogenaamde 2-componentenlijm. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de verpakking (kartonnen dozen) en worden de producten strak in een houten krat beperkt.

Verder is het belangrijk dat er in de steenstrips voldoende reliëf is aangebracht en de kleuren sprekend zijn. Van wit tot zwart. Alles is mogelijk Het exclusieve aan dit product is dat het klasse uitstraalt: eigentijds en trendy.

Een overzicht van alle mogelijke Natuursteenstrips!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.