Scaglia steenstrips - 3d wandpanelen steen | Copyright The Art of Living | Fotograaf: Patrick Meis

3D Wandpanelen

 • Luxe villa, met wandpanelen Geopietra type Scaglia
 • Zetwerk op de twee – in het oog springende – buitenhaarden
 • Architect: Margry Arts
 • Steenstrips als aanvulling op het exterieur

3d wandpanelen steen

Lees meer

3D Wandpanelen steen

Geopietra Scaglia

Realisatie van 2 buitenhaarden bij deze moderne villa, gelegen op een prachtige bosperceel. Dit was voorheen een militair oefenterrein. Het project vindt dus zijn oorsprong in een rijke vegetatie dat vervolgens heeft geleid tot een bijzondere samensmelting tussen natuur en architectuur.

Het project is geïnspireerd door de omringende bos beplanting. Dit resulteerde in een unieke samensmelting van natuur en architectuur. Met de strategische ligging van de villa is daar ook rekening mee gehouden. Om deze eenheid te versterken is gekozen voor een organische toevoeging van wandbekleding aan de buitenhaarden door het gebruik van 3d Wandpanelen Steen.  

Scaglia Steenstrips

Voor dit bijzondere en exclusieve project ligt de focus op de creatie van een luxe schuurwoning met een verfijnde uitstraling. Daarbij staan natuurlijke materialen zoals riet, natuursteen en hout centraal. Om aan de gestelde eisen en wensen te voldoen, is gekozen voor de hoogwaardige Scaglia Steenstrips van Geopietra.

Gereconstrueerd Natuursteen

Deze Steenstrips zijn vervaardigd als gereconstrueerd Natuursteen en zijn eenvoudig te plaatsen. De Scaglia Steenstrips bieden niet alleen een esthetische aantrekkelijke oplossing, maar er zijn ook andere praktische voordelen van een makkelijk plaatsbare wandbekleding.

3d wandpanelen steenstrips - moderne villa | Copyright The Art of Living | Fotograaf: Patrick Meis

Hoekstukken

Het profiel onderscheidt zich door een strakke en eigentijdse uitstraling waardoor het zowel qua gebruik geschikt is voor interieurs als exterieurs. De veelzijdigheid van de Scaglia Steenstrips komt tot uiting in de diverse lengtes en vormen, waardoor elke muur een eigen karakter krijgt. Bovendien zijn er ook nog hoekstukken verkrijgbaar, waardoor een perfecte hoek gemaakt kan worden. Dankzij de vorm van een paneel is Scaglia makkelijker te verwerken dan losse Steenstrips die gevoegd dienen te worden. Het vereenvoudigt dus de installatie en toepassing

Architect:


Margry Arts

Steensoort:


Paneel Scaglia

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  -Gevonden in categorie: Geopietra en PaneelWis filters
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Steenstrips buiten voegloos 49
  Isolatie
 • Moderne villa met een natuurlijk contrast dankzij de Geopietra Steenstrips (Copyright: Geopietra) 15
  Isolatie
 • Steenstrips op de binnenwand van een moderne badkamer 21
  Isolatie

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.