Rocks Natuurstenen.

Stenen Hans en Grietje

Lees meer

Natuursteenstrips Rocks

Stenen Hans en Grietje

Hans en Grietje Dielissen hebben in negen maanden tijd een zeer ambitieus project neergezet. Samen met de architect John van Ee uit Harderwijk hebben zij een bijzondere horeca gelegenheid gerealiseerd.

Heksen en een spannende sfeer voor kinderen spelen een grote rol bij de inrichting. De aanleiding van de nieuwbouw is het feit dat het oude sprookjesrestaurant is afgebrand.

Hans en Grietje

Vandaag ben ik er dan in Zeewolde weer voor het eerst. Het is nog mooier dan de tekeningen. Letterlijk een sprookje. Eigenlijk kan ik niet wachten om de camera te pakken maar ik meld mij eerst maar even netjes aan. “Is Grietje er ook?”, vraag ik aan de bouwers. “Nee maar Hans wel”, zegt Hans zelf die zich in overal omdraait. Onder het genot van een kop koffie en speculaas, laat hij mij meteen alles met enthousiasme zien.

Stenen Hans en Grietje

Het gehele pand is vanaf de brand in negen maanden tijd neergezet. Iets wat eigenlijk niet mogelijk is. De stalen opbouw stond er nog in januari en vanaf dat moment was het zwoegen om de doelstelling “wij zijn met Pasen weer open” te halen. Heel even leek dat een illusie, totdat Hans besloot alle timmermannen uit de omgeving op te roepen. Wel 300 koffiebekertjes per dag! Hans is vooral heel erg “3D” ingericht en kwam samen met Grietje en de Architect al snel tot het eerste ontwerp.

Het gratis Flagstone Magazine aanvragen.

Interieur

Alles wat de inrichting betreft heeft Hans samen met Grietje gerealiseerd. Zij hebben het orgel via Marktplaats gekocht. Het komt uit de Oosterkerk uit Amsterdam. En het ornament ervan was zo groot dat het er niet meer onder paste. Nu is dit deel opgenomen direct onder het dak bij de grote kroonluchter. Er zijn vier grote ruimtes ingericht met allen een eigen stijl. Kinderen kunnen overal tussen en door klimmen en glijden via drie glijbanen naar beneden. Ook kunnen ze in een kamer de grond laten trillen en de heks op het orgel laten spellen. Spanning ten top. De tafels zijn daarom goed vastgemaakt.

“Als je kinderen hebt, is dit een spektakel waar je lekker in het weekend of op een vrije dag eens leuk langs kunt gaan maar zeker ook voor volwassenen is het de moeite waard.”


Hans heeft dit allemaal zelf gemaakt en samen uitgedacht met Grietje. In één van de kamers staat alles op zijn kop aan het plafond. Ik ben na het maken van de foto’s de auto in gestapt en heb direct mijn collega gebeld. Als je kinderen hebt, is dit een spektakel waar je lekker in het weekend of op een vrije dag eens leuk langs kunt gaan maar zeker ook voor volwassenen is het de moeite waard. Let dan zeker eens op de kleine details (een echte grafzerk en de Nachtwacht met vlag (I love Maxima). Er zitten zoveel grapjes en doorgedachte ideeën in. Je kunt je ogen er de kost geven!

Klik hier voor ons Steenstrips assortiment

Architect:


Architect John van Ee

Steensoort:


Rocks Oranje

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.