Steenstrips op de villa

Natuursteenstrips

Lees meer

Moderne villa met Steenstrips

Natuursteenstrips en isolatie

Een prachtig plaatje, midden in het bos in de nabije omgeving van Hardenberg. Een luxe, moderne villa ontworpen met Natuursteenstrips en isolatie door architectenbureau Ir. Van der Veen Architecten BNA, Dhr. Gerlof van der Veen.

In het oorspronkelijk plan werd gekozen voor een robuuste, zwarte baksteen. Het onderste gedeelte van de woning, de accentuering van de gebruikte bouwblokken, diende uiteindelijk met Steenstrips voldoende contrast te creëren ten opzichte van het frisse, witte stucwerk''.

Gevelisolatie

Resultaat, een heerlijke, comfortabele woning die maximaal inspeelt op de kwaliteiten die deze prachtige kavel biedt. De woning kent een duidelijke 2-deling tussen het boven- en ondergedeelte. Gerlof omschrijft dit zelf als twee strakke blokken die verschillende gematerialiseerd zijn. De bovenbouw met daarin de royale living en eetkeuken zweeft prachtig boven het maaiveld. Hierdoor ontstaat er vanuit de woonruimtes een uniek uitzicht over de uitgestrekte boskavel. Dit deel is voorzien van wit stucwerk, waardoor er een sterk contrast ontstaat met de deels ingegraven onderbouw. Het onderste gedeelte, met daarin de verschillende slaapkamers, is voorzien van de Natuursteenstrips die opgaan in het aangrenzende landschap. Door de positionering van de bouwdelen ontstaat er onder de woning een soort carport met ruimte voor 2 auto’s. Aan de achterzijde van de woning manifesteert zich dit door een groot terras, direct grenzend aan de eetkeuken. Omdat dit terras verhoogd ligt, kan hier volop worden genoten van de kavel.

Het gratis Flagstone Magazine aanvragen

Ontwerp met Steenstrips

Met grote tevredenheid wordt teruggekeken op het bedrijf Van der Most Exclusief uit Dedemsvaart die de Steenstrips heeft aangebracht. Op de vraag of Gerlof vaker met de product heeft gewerkt, is zijn antwoord kort: ‘’Ik kende het product enkel van verschillende publicaties en het internet, maar had het zelf nog niet eerder toegepast in één van mijn ontwerpen. Ik ben echter zeer enthousiast geraakt en overtuigd van de mogelijkheden die het product biedt. Het zal dus niet lang duren voor ik opnieuw gebruik ga maken van deze prachtige producten. Dit referentieproject staat ook vlak bij ons kantoor. Een betere manier om toekomstige opdrachtgevers te overtuigen is er niet!’’

Klik hier voor meer informatie over de Natuursteenstrips Brons Rustiek Kwartsiet.

Architect:


Ir. Van der Veen Architecten BNA

Steensoort:


Natuursteenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.