Steenstrips Rustiek Kwartsiet

Natuursteenstrips – vakantiehuis

Natuursteenstrips voor binnen en buiten geven dit mooie huis een warme uitstraling. Het is een groot succes. Lees de ervaringen van Marcel!

Natuurstenen binnen en buiten

Lees meer

Vakantiehuis in de duinen

Ontwerp van Z-wonen Architecten

Marcel en zijn familie vertoeven al vele jaren in Ouddorp. Tot voor kort hadden zij een mooie vakantiebungalow elders op het park totdat dit bijzondere plekje met uitzicht op de duinen vrijkwam. Marcel twijfelde geen moment en schafte het oude huisje aan met voortvarende plannen in zijn gedachten. Begin dit voorjaar is het oude vakantiehuisje gesloopt en is de nieuwbouw gestart.

Z-wonen architecten

Hij heeft de realisatie samen intensief met zijn vader en zwager Bas begeleid. Marcel heeft het bijzondere project uitgewerkt met Z-wonen architecten, een buro dat ontwerpt met een hoog architectuurgehalte. De Bungalow is gebouwd door Hera Bouw. Door de achtergrond van Marcel (tot voor kort werkzaam in de IT) is er bijzonder veel aandacht besteed aan de hoogste technische snufjes zoals domotica waarmee het hele huis met de smartphone of tablet qua huiselijke electronica kan worden bediend. Zo kom je enkel met een vingerprint het huis binnen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Trap sluit aan op de Natuursteenstrips!

Marcel heeft een Cortèn stalen trap zelf laten maken. Deze trap sluit volledig in kleur aan op de Rustiek Brons Natuursteenstrips die in 3 weken tijd met 2 man op het huis werden verwerkt. Doordat het materiaal Brons Rustiek Natuursteenstrips in het afgelopen voorjaar schaars verkrijgbaar was, leek het er nog even op dat de strips niet deze zomer konden worden verwerkt. Gelukkig kon The Flagstone Company alsnog op tijd leveren en heeft de firma ARDEX – gezien de specifieke vragen – nog verder ondersteund als het gaat om verwerkingsadvies.

Met de antraciet aluminium kozijnen, de eiken pilaren, het toegepaste merbau-hout, de deuren van Piet Boon (Bod’or), de luxe keramieke vlonderdelen en de gewenste interieurinrichting komt het geheel volledig in balans. De verstelbare lamellen van Livium – als zonnenwering – zorgen dat rondom het huis de loopgang eenvoudig omgetoverd wordt tot een semi-overdekt terras. Buiten is het terras voorzien van heaters. Met de zonnenpanelen zorgt Marcel ervoor dat hij zelfvoorzienend is in de stroom. Al met al geeft Marcel toe dat het veel meer geworden is dan een vakantiehuis. Hij houdt van bouwen en heeft een hoog niveau van luxe gerealiseerd. Het is dan ook echt een plek geworden om volledig tot rust te komen en bij weg te dromen.

Architect:


Z-wonen Architecten

Steensoort:


Rustiek Kwartsiet

  -Gevonden in categorie: NatuursteenstripsWis filters
 • Brons Rustiek Natuursteenstrips op stijlvolle woning. 18
 • Natuursteenstrips op de schoorsteen. 52
 • Wandbekleding in de Keuken. 26
 • Mooie Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - Copyright: Van der Padt & Partners Architecten 18
 • Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips. Gerealiseerd in het geboorte huis van Thorbecke door Kroeze Interieurbouw. 17
 • Rustiek Kwartsiet Natuursteenstrips op de muur 32
 • Steenstrips Rustieke Lei binnenwand 39
 • Zwarte lei natuursteenstrips - steenstrips zwart. Dit ontwerp voor spa - wellness is gemaakt door architecten Bob Ronday en Maxim Winkelaar. 30
 • 48
 • Het verwerken van Steenpanelen volgens het 8
 • ARDEX 7+8 lijm 6
 • Bak met Ardex E90. 5

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.