Natuurstenen gevelbekleding

Natuurstenen gevelbekleding

Lees meer

Geopietra kent vele voordelen

“Met onze architect en aannemer zijn we bij een architectendag van “Geopietra” geweest. Daar zijn we veel te weten gekomen over natuurstenen gevelbekleding. Zo hebben we veel voorbeelden gezien van toepassingen met Geopietra. Onze aannemer, DBN Bouw, onderhield de contacten over de leveringen en we hebben daarnaast in Vaassen bij de showroom van The Flagstone Company ook uitvoerig rondgeneusd. Er is daar gewoonweg enorm veel te zien van productborden in allerlei kleurenstellingen, met verschillende kleuren gevoegd.”
“Wij zaten in onze beeldvorming met Steenstrips Toscano in gedachten en hadden van aardebruin tot gelige tinten in ons hoofd. Onze architect, Michel van de Berg, zette ons echter op het spoor van de grijze kleur die het ook geworden is. Hij vond dat Zuid-Limburg ‘een connectie maken naar de kleuren van het mijnverleden’ een beter passende optie was. Met het mergelwit van de woning en de hoogglans zwarte kozijnen, konden wij prima inzien waarom hij ons dit advies gaf en we gingen daarin graag mee.”

Het gratis Flagstone Magazine aanvragen

Combinatie van Steenstrips

“We hebben met Hellen Eekhof en de architect uitvoerig gesproken over het product. Hellen bevestigde dat het heel goed mogelijk was een combinatie te maken van de Steenstrips Toce en Steenstrips Blumone. Die hebben we dus gekozen in de kleur GP, een donkere parelgrijze kleur. Daarnaast zijn wij zeer goed geadviseerd over de keuze qua voegkleur. Daar is minder eenvoudig een voorstelling van te maken. Deze voegkleur Arena heeft ook bijzonder goed uitgepakt in de praktijk. Het werk is buitgewoon goed verlopen. Het is wel spannend wat je te wachten staat. Ineens staan er 30 dozen in de tuin en gaan er drie mensen aan de slag met Geopietra. Je moet dan vertrouwen hebben in hun ervaring en vakmanschap.”

Steenstrips van binnen naar buiten

“Met Geopietra hebben we ook ‘binnen naar buiten” laten doorlopen, door ook binnen de steen al te combineren tegen de glad gestucte geverfde wanden. Het is werkelijk prachtig om de materialen in combinatie met elkaar te zien. Iedereen die onze natuurstenen gevelbekleding komt bekijken is zo enthousiast. We krijgen veel spontane en leuke reacties. Niemand heeft het idee van dat het een gereconstrueerde steen is. Wij zij helemaal blij; hebben echt gekregen wat we voor ogen hadden en het huis past zoals het is geworden prima in onze visie.”

Architect:


Architect Michel van de Berg

Steensoort:


Steenstrips Blumone

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.