Natuurstenen Kerkebosch

Natuurstenen Kerkebosch

Lees meer

Appartementgebouw

Voorzien van exclusieve Steenstrips Rocks Melan!

Kerckebosch Zeist is een wijk voor iedereen. Bestaande uit 6 buurten, allemaal voorzien van een eigen karakter. Deze uitstraling komt voort uit de omliggende natuur en architectuur. De gemeente Zeist en woningbouw vereniging Seyster Veste werken sinds 2006 samen aan het 'nieuwe' Kerckebosch.

Met de bewoners en omwonenden wordt met aandacht gekeken naar de plannen voor de wijkvernieuwing. De wensen en de behoeften van de bewoners en omwonenden worden - zover mogelijk - getoetst en in de plannen geïmplemiteerd. Kerckebosch is gelegen in de directe omgeving van de Utrechtse heuvelrug en Langoed Heidesteen. Kerckebosch biedt diverse voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen, plussendienst en spiegelbus waar kostenloos gebruik van kan worden gemaakt door de buurt. Lees verder onderaan de pagina.

Een natuurlijke plint

Het eerste contact met The Flagstone Company is omstreeks April 2013 tot stand gekomen. Het project betreft ca. 800-1000 woningen, verdeeld onder zes gebouwen waarvan één gebouw wordt voorzien van gevelbekleding ter hoogte van de eerste verdieping als een soort Natuurstenen plint. Het belangrijkste wat men wil realiseren, is een robuuste Natuurstenen look. Na een gesprek tussen Hellen Eekhof en projectleider dhr. Toon van der Vlugt werd duidelijk dat het product Rocks de beste optie was.
De voordelen die de doorslag hebben gegeven zijn: de robuuste uitstraling in combinatie met een eenvoudige verwerkingswijze en de gewenste kleur. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Rocks Melan. Deze paste het beste in de omgeving. In 2014 is onze collega Peter Eekhof ter plaatse geweest om het project te bekijken, te beoordelen en aldaar (technisch) advies te geven. Kort daarna volgde de eerste bestelling via Bouwbedrijf Era Contour te Zoetermeer. Wij zijn onlangs langs geweest voor een 2e fotoserie en zijn meer enthousiast over het geweldige resultaat!

Architect:


Architectenbureau Visser en Bouwman

Steensoort:


Rocks Melan

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.