Steenstrips in de eetkeuken

Natuurstenen plint

Aan de boulevard ligt een bijzondere kavel in de duinen. Hiervoor is een zeer gepaste exclusieve villa ontworpen door Architect Eric Lemstra.

Natuurstenen plint

Lees meer

Duurzaam bouwen op gevelisolatie

Ontwerp: Bloem en Lemstra Architecten

Eric Lemstra en Arjen Bloem hebben het succesvolle Architectenbureau Bloem en Lemstra in Amsterdam opgestart na hun studie in 2004. Het energieke en gedreven team bestaat nu uit meerdere architecten en een bouwkundige. Het bureau is actief op het gebied van exclusieve en unieke woonoplossingen uitgestrekt over diverse schaalniveaus. Zij richten zich naast kleinschalige nieuwbouw, verbouw en interieur vooral op hun opdrachtgevers.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Natuurstenen look

In het groene Noord-Hollandse dorpje is het in de zomer een drukste van je welste. Naast het vele groen, de bijzondere ligging aan de zee en de gezelligheid van de plaats, is het eigenlijk een droom om hier te wonen. Eric en zijn team werken vaker aan luxe huizen vlakbij water of aan het strand. De natuurstenen look voor dit bijzonder gelegen project, is gegroeid uit het feit dat de opdrachtgevers een ander ontwerp hadden gevonden. En dat bleek uit de hand te komen van Bloem & Lemstra Architecten. Zo heeft dit team in het verleden een zeer fraai ontwerp gerealiseerd van een villa in Griekenland. Daarbij ontbrak het niet aan Natuursteen. Vandaar dus deze inspiratiebron voor dit strakke huis! Eric houdt – net zoals zijn opdrachtgevers – van een natuurstenen look in combinatie met een zeer strakke en moderne inrichting waar veel natuurlijke materialen toegepast worden. De beleving moet naar zijn zienswijze natuurlijk en warm zijn.

Beachgevoel

Bijzondere elementen zijn de continue lichtinval, maar ook – de door de aannemer – zelf gestorte betonnen trappen. Bij het project Bergen aan Zee zijn de spanten in het zichtveld gebleven voor de beleving van het ultieme beachgevoel. Ook is er midden in het huis een boom geplaatst. Zijdelings hebben de opdrachtgevers zich late inspireren door de zogenaamde Ibizastijl. Met behulp van meerdere proefborden met Geopietra Steenstrips is men tot deze succesvolle keuze van wandbekleding gekomen. Door de eindgebruiker actief te betrekken in het ontwerpproces wordt het traditionele denken doorbroken en de creatieve geest geprikkeld. Bloem en Lemstra Architecten streeft naar vernieuwende en aantrekkelijke architectuur waarin de schoonheid en kracht van oude structuren wordt vervlochten met het nieuwste materiaal en de moderne techniek. Meer informatie: http://bnla.nl

Architect:


Architectenbureau Bloem en Lemstra

Steensoort:


Steenstrips Cascata

Meer projecten met Steenstrips

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.