The Duke Club - Rocks Melan buitenmuur

Natuurstenen rotswand

Lees meer

Natuurlijke Uitstraling

De Championship Golfcourse van The Duke Club is prachtig gelegen in een historisch bos- en heidelandschap, met mooie doorkijkjes en bijzondere variaties. Bij de uitbreiding naar 18-holes in 2015 heeft The Duke Club gekozen om natuurstenen muren toe te passen. Er is gekozen voor de karaktervolle Rocks Melan. Deze bijzondere steen wordt gekenmerkt door de lichte aardetinten. Door de buitenmuren te decoreren met robuuste natuurstenen past deze perfect in de natuurlijke omgeving van de baan. Dit unieke product geeft The Duke Club de natuurlijke, exclusieve en zomerse uitstraling die de club waarborgt.

 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Robuuste Natuurstenen met karaktervolle uitstraling!

De Rocks Melan kenmerken zich door de overwegend lichte kleuren. Het materiaal heeft als hoofdkleuren zandbeige – wit en verscheidene aardetinten. De Steen is met breuk afgewerkt aan de voorzijde en kenmerkt zich door veel reliëf

Steenstrip muur: door de vlakke achterzijde eenvoudig te plaatsen.

Architect:


Echo Architectuur

Steensoort:


Rocks Melan

Meer mogelijkheden met Rocks

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.