• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Osiris Hertman

Lees meer

Osiris Hertman

Showhuis met Geopietra Steenstrips

Osiris is als designer onder andere bekend door zijn succesvolle presentatie bij RTL Woonboulevard. Maar u kunt hem ook kennen als jurylid in House Rules of als ontwerper bij Fort Resort Beemster. Osiris is hierbij continu op zoek naar klasse materiaal met een stoere uitstraling dat natuurlijk overkomt. Toen wij het met elkaar over Geopietra hadden, was Osiris in eerste instantie sceptisch. Hij raakte overtuigd van dit innovatieve product na het brengen van een bezoek aan onze showroom. Zelfs zo zeer dat deze bijzondere Steenstrips nu binnen en buiten zijn toegepast in zijn net ontworpen showhuis.

Geopietra Steenstrips

Topontwerper Osiris Hertman creëert privé residenties voor relaties. Het gaat hierbij om projecten van Nederland tot Moskou en van Monaco tot Indonesië. Daarnaast krijgt hij ook commerciële opdrachten zoals showrooms, restaurants, hotels en zelfs wellness resorts. Osiris kwam in eerste instantie met deze unieke lijn van Geopietra in aanraking bij één van zijn exclusieve projecten: de woonark.


”Een belangrijk aspect is het unieke resultaat dat je behaalt met het voegwerk.”


Deze Steenstrips bleken bij dit luxe huis op het water zeer interessant, omdat er niet teveel gewicht mocht zijn aan één zijde (in verband met het vloerniveau). Een belangrijk aspect is het unieke resultaat dat je behaalt met het voegwerk – een voeg is zo bepalend bij de plaatsing.

Assortiment Geopietra Steenstrips

Natuurlijk materiaal

Het tweede argument van Osiris is dat de basis van Geopietra bestaat uit natuurlijk materiaal zoals verpulverd vulkaansteen. Een ambachtsman (zetter/plaatser) kan hierdoor nog steeds zijn werk doen. Het is puzzelen om het kunstwerk op de muur te krijgen, maar minder zwaar en kostbaar dan het werken met puur natuursteen. Geopietra Steenstrips hebben nog meer voordelen: ze zijn vele malen lichter dan echt Natuursteen, het is een licht en ademend product geschikt voor isolatie, het is in veel kleuren en vormen beschikbaar, het is zeer geloofwaardig en de strips hebben een beperkte dikte.

Eenvoud

“Wat mij betreft zit het bij architectuur in de eenvoud. Design is feitelijk: het maken van grote lijnen, eenvoudig zoals een kind het had kunnen tekenen. Zo loopt de schouw in het ontwerp van het showhuis door alle vertrekken. De luxe zit juist in de materialisering, ophangpunten en de details zoals de lichten die gedimd kunnen worden in combinatie met de daarbij behorende demotica.”

Creativiteit

“Ik zoek de diversiteit in design op: van glad leer, betonciree of zoals hier de sfeer van natuursteen. Zelf heb ik geen bureau. Ik wil vooral niet op kantoor zitten. Mijn creativiteit komt tot uiting door contact met leveranciers en vooral door onderweg na te denken. Mijn tweede boek is overigens al volledig uitverkocht. Er heeft inmiddels een herdruk plaats gevonden. Voor mijzelf heb ik een mooie doelstelling geformuleerd. Dat is de basis om verder te komen. Over een jaar doe ik meer zaken met hotels en projecten in het buitenland.”

Juist ook kleine projecten

Osiris Hertman staat natuurijk bekend om de grote design projecten. Maar het zijn juist de kleine projecten die de studio heel veel plezier geeft. Kortom, mensen die 2 of 3 jaar hebben gespaard om hun droomkeuken te bouwen, zijn super welkom. Maar ook opdrachten als een kunstige, mooie custom made design haard ontwerpt Osiris graag.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.