Camuna Steenstrips van Geopietra | Copyright: Fotografie Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

Osiris Hertman

Lees meer

Haard en Schoorsteen

Showhuis met Geopietra Steenstrips

Topontwerper Osiris Hertman creëert privé residenties voor zijn relaties. Het gaat hierbij om projecten van Nederland tot Bali en van Monaco tot Curacao. Daarnaast ontwerpt Osiris ook voor A brands uit de woonwereld o.a. Formani deurbeslag, Fractions aluminium designshutters, Selsiuz kokendwaterkranen en Quintalisque handgebakken tegels uit Portugal.

Geopietra Steenstrips

Osiris is als designer onder andere bekend door zijn succesvolle presentatie bij RTL Woonmagazine. Maar u kunt hem ook kennen als jurylid in House Rules of als ontwerper bij Fort Resort Beemster. Osiris is hierbij continu op zoek naar klasse materiaal met een stoere uitstraling dat natuurlijk overkomt.


”Een belangrijk aspect is het unieke resultaat dat je behaalt met het voegwerk.”


Toen wij het met elkaar over Geopietra hadden, was Osiris in eerste instantie sceptisch. Hij raakte overtuigd van dit innovatieve product na het brengen van een bezoek aan onze showroom. Zelfs zo zeer dat deze bijzondere Steenstrips nu binnen en buiten zijn toegepast in zijn net ontworpen showhuis.

Assortiment Geopietra Steenstrips

Natuurlijk materiaal

Het tweede argument van Osiris is dat de basis van Geopietra bestaat uit natuurlijk materiaal zoals verpulverd vulkaansteen. Een ambachtsman (zetter/plaatser) kan hierdoor nog steeds zijn werk doen. Het is puzzelen om het kunstwerk op de muur te krijgen, maar minder zwaar en kostbaar dan het werken met puur natuursteen. Geopietra Steenstrips hebben nog meer voordelen: ze zijn vele malen lichter dan echt Natuursteen, het is een licht en ademend product geschikt voor isolatie, het is in veel kleuren en vormen beschikbaar, het is zeer geloofwaardig en de strips hebben een beperkte dikte.

Eenvoud

“Wat mij betreft zit het bij architectuur in de eenvoud. Design is feitelijk: het maken van grote lijnen, eenvoudig zoals een kind het had kunnen tekenen. Zo loopt de schouw in het ontwerp van het showhuis door alle vertrekken. De luxe zit juist in de materialisering, ophangpunten en de details zoals de lichten die gedimd kunnen worden in combinatie met de daarbij behorende demotica.”

Creativiteit

“Ik zoek de diversiteit in design op: van glad leer, betonciree of zoals hier de sfeer van natuursteen. Zelf heb ik geen bureau. Ik wil vooral niet op kantoor zitten. Mijn creativiteit komt tot uiting door contact met leveranciers en vooral door onderweg na te denken. Mijn tweede boek is overigens al volledig uitverkocht. Er heeft inmiddels een herdruk plaats gevonden. Voor mijzelf heb ik een mooie doelstelling geformuleerd. Dat is de basis om verder te komen. Over een jaar doe ik meer zaken met hotels en projecten in het buitenland.”

Architect:


Topdesigner Osiris Hertman

Steensoort:


Steenstrips Camuna

Meer ideeën Haarden
 • Openhaard met Steenstrips Blumone | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: StudioZedd 166
  Geopietra – Open Haard

  Wanden bekleden met Steenstrips. Bijvoorbeeld Steenstrips voor de open haard , kachels en schoorstenen. Keuzes waar u geen spijt van krijgt.

 • Steenstrips buiten op de schoorsteen. 27
  Natuursteenstrips – Open haard

  Strakke sierstrips voor de schoorsteen, open haard of kachel. Natuurstenen zonder voeg eenvoudig plaatsbaar. Vele voorbeelden!

 • Binnenhaard - wandbekleding voorzien van Puzzle Steenpanelen. Type Zwarte Lei. Steenpanelen haard. 18
  Steenpanelen Schouw en Kachel

  Steenpanelen haard en kachel. Natuurstenen in Puzzle-vorm, voegloos. Strak en stijlvol. Zie de vele foto's.

 • Steenstrips kachel - haard. Natuurstenen voor de open haard 45
  Rocks – Open haard

  Echt Natuursteen voor de open haard of kachel. Losse Stenen bewerkt in dikte nu eenvoudig plaatsbaar. Lees meer!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.