Oude Natuurstenen muren

Oude Natuurstenen muren

Lees meer

Oude Natuurstenen muren

Meerdere voegkleuren en soorten stenen gebruikt voor verouderd effect!

Geopietra Steenstrips: Het exclusieve landhuis is volledig gezet op isolatie. Als u goed kijkt, ziet u rechtsboven onder de kap een lange boomstam op de muur verwerkt. Ook zijn er muurijzers vermetseld om de oude sfeer van toen terug te halen.

De moderne ramen herinneren ons er echter aan dat het toch nieuwbouw betreft. Er zijn 7 verschillende Geopietra Steenstrips gebruikt in diverse blauw- en grijstinten. Men heeft kleine scherven van dakpannen in de voeg verwerkt omdat dit vroeger bij oude Natuurstenen muren ook gedaan werd; dit bevorderde de vochtregulatie. Naar de ramen toe, heeft men grof afgewerkt met cement.

Voegwerk Steenstrips

Voor het voegwerk zijn meerdere kleuren gekozen, alsof er in de loop van de tijd delen zijn hersteld. Als u de foto goed bestudeert, kunt u lijnen terugzien om de 40 cm: zodat het zetwerk in harmonie is. Meestal wordt er voor gekozen meerdere vlakken op de muur te zetten en ook deze te laten verspringen waardoor het lijnniveau niet over de hele muur zichtbaar is en dus minder opvalt. U krijgt met dit product een echte oude Natuurstenen look! De verwerking van Geopietra Steenstrips is uitdagend, het resultaat verbluffend! Het ziet en voelt als echte natuursteen en dan kun je zelf nog de kleur en de vorm kiezen! Waar is dat nu mogelijk? Oude details (dichtgemetselde ramen), houten constructies etc. kunt u toevoegen voor een optimaal resultaat.

Voegen van Geopietra Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.