Buitenmuren met Scaglia Steenstrips

Project aan de Lek

Lees meer

Project aan de Lek

Van der Padt & Partners

Bij dit project aan de Lek staat deze moderne villa. Strak vormgegeven dankzij het mooie ontwerp van Architectenburo Van der Padt & Partners. Het contrast in kleur en vorm (qua wandbekleding) is er mede dankzij de Steenstrips Scaglia van Geopietra. Tezamen met het stucwerk en de houten lamellen is er sprake van een luxe en chique uitstaling. De gelaagde Steenstrips zonder voeg geven de woning daarnaast een mooi 3d-effect qua reliëf.

Het Scaglia paneel is een gereconstrueerde Natuursteen met wisselende vormen. Deze Steenstrips zijn van het merk Geopietra, geleverd door The Flagstone Company. Waarbij het goed is om te melden dat deze interessante Steenstrips zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Het product laat zich gemakkelijk plaatsen op de meest uiteenlopende materialen. Denk daarbij zelfs aan het feit dat verlijming op gevelisolatie– met een beperkte voorbereiding – mogelijk is.  
Foto album

Architectuur met Steenstrips

Met gebruik van eigentijdse kleuren heeft Van der Padt & Partners bij dit project aan de Lek een prachtige woning gerealiseerd. Waarbij leuk is om te vermelden dat de veranda een prachtig uitzicht geeft over het water. Daar waar de schepen zachtjes voorbij varen. En bij veel wind kan de veranda zelfs worden dichtgezet met glazen wanden. Er is dus werkelijk aan alles gedacht. De woonfacetten bevinden zich tevens op de begane grond. Dit betekent dus: compleet gelijkvloers. Als laatste is het huis volledig energiezuinig en daarmee klaar voor de toekomst.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.