• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Rocks Gemeentewerf Putten

Lees meer

Natuurlijke uitstraling op het industrietrein

Dit gebouw is omgebouwd voor de buitendienst van de gemeente Putten. Kantoor, opslag- en stallingsruimte. Deze dienst houdt zich bezig met het onderhoud van al het openbaar groen en wegen van de gemeente. Naast een complete verbouwing van muren, ramen en indeling koos Hanno voor een uitstraling die bij deze buitendienst past. Tevens lag het in de bedoeling een afwijkende uitstraling te creëren op het industrieterrein.

Strakke uitstraling met Natuursteen

Bos bouwadvies zocht hierbij naar een Natuursteen met een mooie en strakke uitstraling zonder specifieke rechte lijnen. De totale verbouwing heeft vijf maanden in beslag genomen. Het pand wordt binnenkort in gebruik genomen en de gebruikers zullen er vast en zeker heel content mee zijn.

Informatie over Natuursteenstrips  Assortiment Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.