Wandbekleding met Steenstrips

Rocks Steenstrips Loghouse

Lees meer

Unieke wandbekleding Rocks Steenstrips

Noord-Amerikaanse sferen

Onze verassing is groot bij aankomst in Zuid-Holland bij deze mooie gebouwen. De nieuw ontworpen loghouses worden deels zakelijk, deels privé benut. Het geheel is naast het huidige woonhuis en bedrijf gebouwd.

Er is destijds een nieuwe stuk grond aangekocht waarop een oude vervallen boerderij stond. Vervolgens is dit bijzondere ontwerp tot realisatie gebracht. Feitelijk is de gehele zij- en achtertuin uitgegraven en is er een grote vijver met fontein aangelegd. Aansluitend is de verdere basis voor de tuin aangepakt. Een enorm project dat maanden in beslag heeft genomen.

Unieke uitstraling door Steenstrips

Er is zoveel aandacht besteed aan de mooie loghouses. Zowel binnen als buiten is er optimaal veel sfeer. De Rocks Grey Steenstrips zijn een belangrijke toevoeging en dragen optimaal bij aan deze uitstraling. Aan de linkerkant zijn de Rocks Kavala geplaatst. De combinatie is zeer verrassend en heeft veel meerwaarde. Met de rieten parasol is te zien dat er tot in de kleinste details over alles is nagedacht. Het hoofdgebouw is dermate ingericht dat er ook bedrijfsbijeenkomsten en feesten gehouden kunnen worden. De kleine houden blokhut heeft de functie van een sauna. Al met al is dit één van de meest indrukwekkende projecten. En het zal u verbazen dat het dus in Nederland ligt.


Klik hier voor de verschillende voegmogelijkheden van Steenstrips Rocks


 

Architect:


Visser en Wijtman Architecten B.V.

Steensoort:


Rocks Grey

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.