Natuurlijke Steenstrips gecombineerd met Strak design: contrast

Scaglia Steenstrips

Mooie accenten op de witte gevel worden gerealiseerd met Steenstrips. Het voegloze paneel zorgt voor een optimale moderne uitstraling.

Scaglia Steenstrips als contrast

Lees meer

Minimalistische villa in het bos

Stuc en Steenstrips

Ingrid en Peter zijn op de Veluwe neergestreken en net zo verliefd op Stenen. Echter niet vanaf het eerste moment. Want bij de aanschaf van deze mooie kavel zaten zij in eerste instantie met een oude, bonte en gelakte Flagstonevloer in hun zojuist verworven woning. En dat paste niet bij het nieuwe ontwerp: een prachtige kubistische villa van de hand van broosdebruijnarchitecten.

Broos de Bruijn Architecten

Na een korte trip van drie dagen in Nunspeet met fiets en ontbijt, kwamen beide bij deze bijzondere kavel uit. Een leuke interessante locatie met een schitterend bospad als entree. Daarop volgde het bezoek aan een woonbeurs in Utrecht en legden ze contact met broosdebruijnarchitecten.

De basis van de bouwvlek is door de opdrachtgevers hergebruikt. Dit gegeven is dan ook leidend geweest bij de verdere verbouwing. De wensen die er lagen waren: strak, gelijkvloers, duurzaam en verbonden met de natuur. Het hele huis ging op de schop.

 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Een duurzame verbouwing

Bij de indrukwekkende verbouwing zouden er wel grote overstekken komen en een uitbreiding van een vleugel ter grootte van 2,5 x 8 meter. Via Broos de Bruijn werd er ook gevelisolatie ingetekend van Strikolith. Daarmee kwam de noodzaak juist voor een ademende steen te kiezen. Qua duurzaamheid is er een robuuste isolatielaag aangebracht op een ‘dubbel steens muur’ en zijn vloer en dak goed ingepakt. Verder zijn er een groot aantal zonnepanelen op het dak geplaatst en wordt de woning verwarmd met bodemwarmte. Het pand is volledig zelfvoorzienend. Belangrijk uitgangspunt: een zo strak mogelijke woning; ook aan de buitenkant. Dus geen kraantjes, stopcontacten of regenpijpen aan de gevel, maar een ring op afstand van het huis voor stromend water en elektriciteit en de hemelwaterafvoer onzichtbaar weggewerkt in de dikke isolatielaag.. Samen met mijn collega Dennis is het een aangename ochtend geweest. We zijn weer optimaal geïnspireerd.

Architect:


Broos de Bruijn architecten

Steensoort:


Paneel Scaglia

  -Gevonden in categorie: PaneelWis filters
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Voegloos
 • Steenstrips buiten voegloos 49
  Voegloos
 • Moderne villa met een natuurlijk contrast dankzij de Geopietra Steenstrips (Copyright: Geopietra) 15
  Voegloos
 • Steenstrips op de binnenwand van een moderne badkamer 21
  Voegloos
 • Brons Rustiek Natuursteenstrips op stijlvolle woning. 18
  Voegloos
 • Natuursteenstrips op de schoorsteen. 52
  Voegloos
 • Wandbekleding in de Keuken. 26
  Voegloos
 • Mooie Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - Copyright: Van der Padt & Partners Architecten 18
  Voegloos
 • Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips. Gerealiseerd in het geboorte huis van Thorbecke door Kroeze Interieurbouw. 17
  Voegloos
 • Rustiek Kwartsiet Natuursteenstrips op de muur 32
  Voegloos
 • Steenstrips Rustieke Lei binnenwand 39
  Voegloos
 • Zwarte lei natuursteenstrips - steenstrips zwart. Dit ontwerp voor spa - wellness is gemaakt door architecten Bob Ronday en Maxim Winkelaar. 30
  Voegloos

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.