Steenstrips op de gevelisolatie, moderne woning

Steenstrips buitengevel

Lees meer

Witte accenten - stenen vlakken

Een ontwerp van Marco van Veldhuizen

Marco van Veldhuizen is een bijzondere ondernemer. Zijn passie voor ontwerpen, heeft hij 8 jaar geleden omgezet in een mooi eigentijds bedrijf. Het jonge ontwerpbureau heeft onlangs een naamswijziging ondergaan van 100% ontwerpers naar Marco van Veldhuizen, Interior - Architecture. Uit alle opdrachten die Marco en zijn team realiseren, vloeien vaak ook interieuropdrachten voort (bij 60% van de projecten is dit het geval). Steeds vaker komt hierbij ook het tuinontwerp aan de orde.

Bij het huis van Marco is ook een rieten dak toegepast. Om het moderne in het ontwerp te versterken, heeft hij – bij zijn eigen woning – niet gekozen voor de afwerking van traditionele dakpannen op de nok van de rieten kap, maar juist voor een zinken afwerking hetgeen voor rust zorgt. In sommige van zijn ontwerpen, is het dak enkel een omlijsting van het moderne huis eronder, en als een soort overkapping over het huis heen gebouwd. Licht en verlichting spelen bij de ontwerpen een belangrijke rol alsook de speelsheid van de diverse doorkijken (diepte). De toegepaste vormen en materialen zorgen voor een balans en rust. Lees onderaan de pagina verder.

Exterieur en interieur in harmonie

Kolommen en open houtwerk worden consequent doorgevoerd. Marco en zijn team ontwerpen ook zeer strakke villa’s, waarbij het belangrijk is dat de diverse elementen met elkaar in evenwicht zijn. De kleuren zijn warm. Veelal wordt er gecombineerd met zwart/grijze tinten, soms in combinatie met stucwerk en Steenstrips.

Verder is het opvallend dat er veel glas wordt toegepast in de ontwerpen vaak tot in de nok doorgevoerd. Het uitgangspunt voor alle opdrachten is het streven naar een totaalconcept, waardoor exterieur, interieur en tuinplan steeds in harmonie met elkaar zijn en stijlbreuk in het ontwerp wordt voorkomen.

Steenstrips assortiment

Exterieur en interieur met Steenstrips

De wetenschap dat er één aanspreekpunt is vanaf het begin van het project tot en met de complete inrichting van het pand, geeft opdrachtgevers een geruststellend gevoel. Marco en zijn team verzorgen het exterieur en interieur van (nieuwe) villa’s en utiliteitsbouw, hotels en klinieken (waaronder de Bergman Klinieken), maar ook verbouwingen waarbij veel aandacht wordt geschonken aan materiaal- en verlichtingsplannen en kleuradviezen.

Toepassing Geopietra

Tijdens mijn bezoek aan het kantoor van Marco, zie ik direct de laatste editie van Eigen Huis & Interieur op het bureau liggen. In deze editie is veel aandacht geschonken aan Marco zijn eigen woning, tuin en kantoorruimte. In de nieuwe ontwerpen van Marco zien wij steeds vaker de toepassing van Geopietra Steenstrips terug. In één van de laatste projecten is dit ook toegepast en het resultaat is prachtig geworden. Het toeval wil dat de eigenaresse van dit bijzondere ontwerp een familielid is.

Geopietra kleurkeuzes

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Geopietra Steenstrips als verbindend element

De entree is het verbindende element tussen het woonhuis en de garage. In eerste instantie zou het transparant worden maar dat is later veranderd in verband met optimale privacy. Marco wil de Geopietra Steenstrips graag bij nieuwe ontwerpen doorvoeren, omdat het past bij zijn stijl en zeer in harmonie is met de materialen die hij vaak gebruikt. Hij laat mij met trots al veel nieuwe ontwerpen zien. Hmmm, het is toch jammer dat ik hier nu ben om een interview te schrijven…

Architect:


Marco van Veldhuizen

Steensoort:


Steenstrips Blumone

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.