Wand met steenstrips in warme kleuren

Steenstrips buitenverblijf

Lees meer

Tuinlandschap Alpaca's en kleinvee

Hovenier Rutger Tas

Rutger heeft sinds 1994 een eigen hoveniersbedrijf en heeft twee mensen vast in dienst. Daarnaast huurt hij gespecialiseerde mensen in. Zo heeft hij beroep gedaan op een zelfstandig zetbedrijf voor het plaatsen van Geopietra Steenstrips. Met veel passie werkt Rutger nu aan één van zijn grotere projecten.

Het werken met Steenstrips inspireert hem dermate dat hij hier thuis binnenkort ook mee aan de slag gaat! Al eerder was de eigenaar van dit nieuwe pand opdrachtgever voor het leveren van Flagstones voor een mooie Flagstonemuur. Inmiddels is de woonplek vergroot door de aankoop van de woning van de buren en wordt er in stijl gebouwd aan een volledig nieuwe grote villa gelegen aan het water. Achter het nog te bouwen huis is een particuliere luxe en bijzondere tuin aangelegd.

Tuinmuren met Steenstrips

Het werk is bij mijn aankomst net klaar en kan goed ingeschat worden op de vele arbeid. Dit is niet iets wat er zomaar staat. Rutger heeft het gehele ontwerp zelf getekend, voorzien van natuurlijke glooiingen, een complete zwemvijver, een weide voor de alcapa’s, een tuin voor de herten, een schapenweide, luxe tuinmuren met Steenstrips, een waterput en een enorm tuinverblijf. De oppervlakte bedraagt ongeveer 5000 m2. Achterin de tuin is tevens nog een grote kantoorruimte gevestigd.

Met de alpaca’s

In de omgeving van Noord-Holland, heeft men een andere ondergrond dan in de rest van Nederland. Rutger die inmiddels al meer dan 21 jaar voor zichzelf werkt, heeft daarom een mat onder het gras aangebracht zodat bij slecht weer de dieren niet wegzakken. Zelf probeer ik zo her en der al vast snel wat foto’s te maken om alles zo goed mogelijk op de plaat te krijgen! Van alle kanten komen de dieren aangewandeld en krijgt Rutger zelfs alpaca-gezelschap voor de foto! Alpaca’s zijn mooie wolgevende, nieuwsgierige dieren, afkomstig uit Zuid-Amerika.


Klik hier voor alle Geopietra Steenstrips


Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Natuurstenen uitstraling

De opdrachtgevers zijn voor de tuinmuren geïnspireerd geraakt en wilden graag een Natuurstenen uitstraling. Zij hadden dit eerder elders gezien. De kleurcombinatie (MT, GT en Lione) komt goed tot zijn recht in het mooie groen. De muren in de waterput zijn aan de achterkant voor de zekerheid dichtgeteerd om optrekkend vocht te voorkomen.Verder is er voor de tuinmuren gebruik gemaakt van beton. Het is nog wachten tot er een ooievaar in de tuin landt, want er is ook een ooievaarsnest aangelegd! Het werk aan de woning wordt nu verder afgerond en dan komt er nog een 2e en 3e fase voor de tuinmuren. Dit project zal worden vervolgd!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.