Steenstrips in de woonkamer

Steenstrips, eiken en staal

Lees meer

Steenstrips eiken en staal

"We hebben het zelf geplaatst!"

Angelique en Joost zijn bij deze verbouwing uitgegaan van de reeds bestaande bouw, waarbij gekozen is het onderste blok van het huis te laten staan. De gehele bovenverdieping is eraf gehaald omdat deze in zeer slechte staat was. Een complexe verbouwing (energieneutraal), bedacht en uitgevoerd door Joost die een eigen bouwbedrijf heeft: Schelpbouw BV.

Over het onderste blok is een gehele nieuwe verdieping gebouwd, met een nieuwe fundering en stalen constructie. Het eindresultaat is een bijzonder huis met Oostenrijkse tint, afgewerkt met natuurlijke materialen: Eiken, Rocks Steenstrips, Staal en Stucwerk.

Zelf plaatsen Steenstrips

Angelique: “We hebben twee jaar over de verbouwing gedaan; alles in eigen beheer en veel zelf uitgevoerd wat het extra leuk maakt. Ik heb de schouw gemetseld en gevoegd en de eerste opzet van de schoorsteen, daarna heeft mijn partner Joost het afgemaakt tot de achter meter hoogte. Dat was een zware klus, die bijzondere Stenen op deze hoogte metselen en voegen. Maar het is de moeite waard geweest! De keuken hebben we zelf ontworpen in samenwerking met E3 Interieurbouw. De oven, het oude hakblok en de Natuurstenen wasbak wilden wij daarin verwerken. Het eindresultaat is prachtig en daar zijn we erg trots op!”

Meer keuze uit Steenstrips Plaatsen Rocks Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.