Steenstrips en Toscane!

Steenstrips en Toscane!

Lees meer

Steenstrips en Toscane

Zuidelijke invloeden door Steenstrips!

In dit unieke natuurgebied heeft deze familie door bouwbedrijf Timmer uit Putten een bijzonder mooi en groot huis laten bouwen met Steenstrips en Toscane. Deze villa heeft een groot souterrain, veel werkruimtes en daarnaast een leefoppervlakte dat zich feitelijk op de eerste verdieping bevindt.

Vanuit de woonkamer kijkt men door de veranda naar een mooi landschap. Dieren kun je gemakkelijk spotten. Het is niet de eerste keer dat men hier een ree of ander wild ziet. Uit de vijvers voor het huis is zand gehaald dat mede nodig is geweest voor de bouw. Centraal bevindt zich de hal die in ieder niveau doorloopt. Gebaseerd op de sfeer en 'feel' van het tweede huis in Toscane, is de wens gerealiseerd om ook hier een Natuurstenen muur deel te laten zijn van het ontwerp. Na een bezoek aan de showroom van The Flagstone Company is gekozen voor de Rocks Brons Rustiek met donkergrijze voeg. De pilaren in het huis, de rust van de Natuurstenen en het ijzerwerk van de trap leggen de link met het plaatje dat via Pinterest is aangehouden. De realisatie is zeer geslaagd! Assortiment Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.