Moderne villa met Scaglia Steenstrips gevel | Bouwbedrijf Osnabrugge | Fotografie Nanette de Jong

Steenstrips Gevel:

 • Deze prachtige, moderne villa is niet nieuw gebouwd.
 • Het gaat om een totale renovatie met een Steenstrips gevel
 • Toepast zijn de Steenstrips Scaglia en Moniga van Geopietra
 • Deze Steenstrips zijn geschikt voor gevelisolatie

Steenstrips gevel

Lees meer

Steenstrips gevel

Wandbekleding met Steenstrips

Architect Jeroen Spit heeft samen met bouwbedrijf Osnabrugge ervoor gezorgd dat deze villa een prachtige eyecatcher is. De Steenstrips gevel van de villa is voorzien van het paneel Scaglia.

Dit Scaglia paneel is een gereconstrueerde Natuursteen met wisselende vormen. Deze Steenstrip gaat goed samen met het hout en het strakke stucwerk aan de buitengevel. Goed om te weten is dat dit paneel zowel voor binnen als buiten gebruikt wordt en het makkelijk plaatsbaar is op de meest uiteenlopende materialen.  

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Geopietra Steenstrips

Naast de bekleding van de Steenstrips gevel, is ook binnenin de villa gebruik gemaakt van onze Natuurstenen. Bij binnenkomst in de hal is direct een indrukwekkende muur van stenen te zien. Hier is gebruik gemaakt van de Moniga Steenstrips van Geopietra. .

Steenstrips binnen

De Moniga kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden en is in drie kleuren verkrijgbaar. Deze hebben de uitstraling van een karaktervolle 3D wandbekleding. Het gaat hier echter om gereconstrueerde stenen welke gemakkelijk zijn aan te brengen op de meest uiteenlopende ondergronden – soms met een kleine voorbewerking

Steenstrips op de gevel toepassen

Bij het idee om Steenstrip te gebruiken in het ontwerpen of verbouwing van de woning, is het goed om ook de ondergrond in het plan mee te nemen. Bij toepassing van een Steenstrips gevel, wordt eerst beoordeeld welke soort het meest geschikt is. Er zijn namelijk echte Natuurstenen met een beperkte dikte of Steenstrips zoals Geopietra. Vervolgens zal de architect ook letten op de kleur van de Steenstrips en de vorm.

Keuze Steenstrips gevel

Kort samengevat start u met de ondergrond. Bij een nieuw te bouwen huis, kan ook gekozen worden voor Steenstrips op isolatie. In dit geval richt u uw aandacht met name op de Geopietra Steenstrips. Simpelweg omdat dit product een speciaal systeem hiervoor kent, genaamd Abitasistema. Gaat het om een renovatie of verbouwing van het huis dan zijn er meerdere mogelijkheden. Met zowel Geopietra Steenstrips als echte Natuurstenen kan er vaak op een reeds aanwezige muur worden gewerkt. Deze dient dan wel geschikt, dragend en cementgebonden te zijn.

Steenstrips in de badkamer - loststaand bad

Steenstrips in de badkamer

Naast een Steenstrips gevel is er ook in de badkamer gebruik gemaakt van Steenstrips. Maar het verschil is dat deze Strips van puur natuursteen gemaakt zijn. Sierstrips voor de wand in de kleur Brons Rustiek Kwartsiet. Dit is een decoratieve steensoort die geweldig tot zijn recht komt in deze ruimte. Door de combinatie van stucwerk en het gebruik van natuurlijke materialen is de badkamer met Steenstrips een harmonieuze ruimte geworden die veel rust uitstraalt.

Meer Steenstrips Buiten
 • Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten 172
  Geopietra – Buitenmuren

  Steenstrips van Geopietra voor gevels en buitenmuur. Zelfs mogelijk op gevelisolatie. Vraag ons om meer informatie!

 • Steenstrips tuinmuur 57
  Geopietra – Tuinmuren

  Natuurstenen tuinmuren buiten. Eenvoudig te bewerken met Geopietra Steenstrips. De sfeer van puur Natuursteen. Lees meer!

Architect:


Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.