• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Steenstrips haard

Lees meer

Steenstrips bij Afrikaanse braai

Gezelligheid tijdens het koken bij de aangeklede schouw

Van Feij Robuuste Hout- en Bouwproducten. Arwin Feij (eigenaar) is enkele jaren geleden voor zichzelf begonnen. Inmiddels telt zijn bedrijf 6 man sterk en levert hij van plank tot zeer luxueus bijgebouw.

De kracht van zijn bedrijf is de diversiteit van bewerking van hout in de meest creatieve oplossingen bijvoorbeeld als het gaat om tuinkamers en exclusieve overkappingen. Zijn business creëert zich door de vele mond-op-mond reclame.

Foto album

Afrikaanse Braai

De huidige opdrachtgever kwam via, via bij Arwin terecht en houdt van bourgondische gezelligheid en van koken. Tijdens zijn zoektocht voor een creatieve oplossing tussen een open haard en een kookgelegenheid, is deze opdrachtgever zelf uitgekomen op de vondst van een Afrikaanse Braai. Een combinatie van koken en gezelligheid omdat je in deze braai een open vuur kunt maken.

Arwin heeft na deze keuze samen met hem het complete interieur, de buitenkeuken, de aankleding van de schouw en de verdere aanpak bedacht en verzorgd, inclusief het maken van de eet- en statafel, de loungehoek en het verzorgen van de stalen kozijnen. Het gaat om een reeds bestaande overkapping.

Klik hier voor alle verschillende Steenstrips!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ambachtelijk Zetwerk van de Steenstrips

Arwin had in eerste instantie het innovatieve idee opgevat om de schouw te bekleden met Flagstones voor het verkrijgen van een robuust effect. En dan kom je als snel op de berghutten in Canada uit. Deze zijn veelal bekleed met Flagstones. Via google kwam Arwin bij The Flagstone Company en raakte aansluitend nog enthousiaster over de Geopietra Steenstrips. Dat was nog veel beter voor zijn plan.

Zetwerk Geopietra

Arwin heeft ter plaatse een gespecialiseerde zetter ingehuurd en hem op dit ambachtelijke zetwerk ingezet. Reactie van de opdrachtgever: “ik ben nog blijer met de huidige aanbouw dan met mijn nieuwe auto”. Arwin licht toe: De snelheid van het werken met Geopietra Steenstrips is zeer goed bevallen. Zeker als je de verwerking met puur Natuursteen vergelijkt. De volgende keer kies ik toch echt weer voor Geopietra!”

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.