Steenstrips haard

Steenstrips haard

Lees meer

Steenstrips haard

Gezelligheid tijdens het koken bij de aangeklede schouw

Van Feij Robuuste Hout- en Bouwproducten. Arwin Feij (eigenaar) is enkele jaren geleden voor zichzelf begonnen. Inmiddels telt zijn bedrijf 6 man sterk en levert hij van plank tot zeer luxueus bijgebouw.

De kracht van zijn bedrijf is de diversiteit van bewerking van hout in de meest creatieve oplossingen bijvoorbeeld als het gaat om tuinkamers en exclusieve overkappingen. Zijn business creëert zich door de vele mond-op-mond reclame.
Foto album

Afrikaanse Braai

De huidige opdrachtgever kwam via, via bij Arwin terecht. Hij houdt van bourgondische gezelligheid en van koken. Tijdens zijn zoektocht voor een creatieve oplossing tussen een open haard en een kookgelegenheid. En kwam vervolgens zelf uit op de vondst van een Afrikaanse Braai. Een combinatie van koken en gezelligheid omdat je in deze braai een open vuur kunt maken.

Buitenkeuken

Arwin heeft na deze keuze samen met hem het complete interieur, de buitenkeuken, de aankleding van de schouw en de verdere aanpak bedacht en verzorgd, inclusief het maken van de eet- en statafel, de loungehoek en het verzorgen van de stalen kozijnen. Het gaat om een reeds bestaande overkapping.

Klik hier voor alle verschillende Steenstrips!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ambachtelijk Zetwerk Steenstrips

Arwin had in eerste instantie het innovatieve idee opgevat om de schouw te bekleden met Flagstones voor het verkrijgen van een robuust effect. En dan kom je als snel op de berghutten in Canada uit. Deze zijn veelal bekleed met Flagstones. Via google kwam Arwin bij The Flagstone Company en raakte aansluitend nog enthousiaster over de Geopietra Steenstrips. Dat was nog veel beter voor zijn plan.

Zetwerk Geopietra

Arwin heeft ter plaatse een gespecialiseerde zetter ingehuurd en hem op dit ambachtelijke zetwerk ingezet. Reactie van de opdrachtgever: “ik ben nog blijer met de huidige aanbouw dan met mijn nieuwe auto”. Arwin licht toe: De snelheid van het werken met Geopietra Steenstrips is zeer goed bevallen. Zeker als je de verwerking met puur Natuursteen vergelijkt. De volgende keer kies ik toch echt weer voor Geopietra!”
Meer open haarden
 • Openhaard met Steenstrips Blumone | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: StudioZedd 161
  Geopietra – Open Haard

  Wanden bekleden met Steenstrips. Bijvoorbeeld Steenstrips voor de open haard , kachels en schoorstenen. Keuzes waar u geen spijt van krijgt.

 • Steenstrips buiten op de schoorsteen. 27
  Natuursteenstrips – Open haard

  Strakke sierstrips voor de schoorsteen, open haard of kachel. Natuurstenen zonder voeg eenvoudig plaatsbaar. Vele voorbeelden!

 • Binnenhaard - wandbekleding voorzien van Puzzle Steenpanelen. Type Zwarte Lei. Steenpanelen haard. 18
  Steenpanelen Schouw en Kachel

  Steenpanelen haard en kachel. Natuurstenen in Puzzle-vorm, voegloos. Strak en stijlvol. Zie de vele foto's.

 • Steenstrips kachel - haard. Natuurstenen voor de open haard 45
  Rocks – Open haard

  Echt Natuursteen voor de open haard of kachel. Losse Stenen bewerkt in dikte nu eenvoudig plaatsbaar. Lees meer!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.