deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Steenstrips, Hout en Stuc

Type Geopietra Strips: Moderno. Mooie langgerekte Stenen, natuurlijk van vorm. Modern door de structuur en gekozen tinten. Het product leent zich er uitermate voor om verwerkt te worden op isolatie.

Steenstrips, Hout en Stuc

Lees meer

Gevelbekleding met Steenstrips

Geopietra Stenen

In de Veluwse bossen is deze mooie karaktervolle villa verrezen. Te midden van het natuurschoon en de diversiteit van naaldbomen straalt dit landhuis pure klasse en luxe uit. Over het woonklimaat is van te voren goed nagedacht. Na jarenlang eigenaren te zijn geweest van een chalet moest het gevoel van hout, hotelinspiratie en natuur in het ontwerp worden meegenomen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ambachtelijk zetwerk Steenstrips

Natasja kan zich omschrijven als zeer creatief en ondernemend. Zij beheerde dit huidige project vanuit Nederland. De aanvang van het ontwerp kwam van de hand van een architect. Daarna besloot zij het samen met de aannemer verder uit te werken.  Mede door het bestaan haar gezin in Engeland, was de sfeer van een courtyard essentieel. Een courtyard is een tuin aan de achterzijde in een u-vorm. Daarbij speelt de sfeer van Natuursteen een belangrijke rol. De uitvoering van het zetwerk nam meer tijd in beslag dan gedacht. Maar gelukkig is er een mooi resultaat! De Steenstrip-muren zijn een eyecatcher. Het patroon van het zetwerk is namelijk één van de belangrijkste zaken. Verder is de sfeer van Steenstrips doorgetrokken. Met name van de gevel naar de binnenwand en ook buiten bij het zwembad. Als laatste komt bij de sauna deze mooie wandbekleding van Moderno Steenstrips (Geopietra) aangenaam terug. Alles vormt een gebalanceerde combinatie met het hout, het zinken dak, het vele glas achter en stucwerk. Met haar gezin en dieren om haar heen, is het een heerlijk leefbaar huis geworden. Waarbij een groot woongedeelte zich nog onder het huis bevindt. Het ontwerpen en creëren, is Natasja goed bevallen. Dermate goed dat ze verder gaat ontwikkelen. Het idee is er al (detailhandel). Wie weet weer mét Steenstrips.
Meer Steenstrips in grijze tinten
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 103
  Isolatie
 • Steenstrips open haard - cascata. Copyright: The Art of Living, Dré Wouters. Ontwerp 01 Architecten. 132
  Isolatie
 • steenstrips bij moderne woning 88
  Isolatie
 • Steenstrips bij de ingang 130
  Isolatie
 • natuurstenen muren, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 87
  Isolatie
 • Steenstrips op de haard van industriële kamer 47
  Isolatie
 • Maniero Steenstrips voor binnen en buiten 15
  Isolatie
 • 4
  Isolatie
 • Moderne Villa met Geopietra Devero Steenstrips 6
  Isolatie
 • Rocks Steenstrips plint van het huis. 47
 • Buitenmuur met steenpanelen in natuurlijke kleuren. 7
  Voegloos
 • Steenpanelen voor binnen en buiten 11
  Voegloos

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.