• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 5+6?

Steenstrips Ibiza-stijl

Zelf een idee bedenken naar aanleiding van een bezoek aan het buitenland. Moderne inrichting combineren met grove Steenstrips. Je moet het maar durven en dan zelf ook nog plaatsen. Robert draaide zijn hand er niet voor om.

Steenstrips Ibiza-stijl

Lees meer

Flagstone terras en muurstenen

'Zomerhuis-gevoel' met Rocks Steenstrips

Steeds vaker hebben wij relaties waarbij de stenen zo goed zijn bevallen, dat de mensen weer terugkomen voor andere opties. Zo ook Robert en Yvonne. Op een drukke zaterdag bij ons in de showroom, zag ik ze al vanuit mijn ooghoek enthousiast met de ipad rondlopen. Voor ons een compliment want dan is het eerste project zeer zeker geslaagd.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Mediterrane sferen rondom en in huis

En ja hoor, Robert had foto’s bij zich. Ik ben altijd zo benieuwd naar resultaten. Direct natuurlijk even gekeken. Robert en Yvonne hebben net sinds juni een mooie nieuwe grote twee-onder-een-kap woning aan het water gekocht in de Zaanse streek. Voor de wanden hadden zij direct al Stenen voor ogen. Dit is inmiddels gerealiseerd. Voor nu zijn zij op zoek naar Flagstones voor het terras. Ja, oordeelt u zelf maar. De muren zijn heel mooi geworden. Dit is minimalistisch, licht, modern, strak en mede geïnspireerd door Ibiza. Je moet zelf wel lef hebben om zo’n lange muur te bekleden met Stenen. Robert heeft kozen voor Rocks Grey. Yvonne werkt in de kledingbranche en is zeer creatief. En dat kunnen wij zeker ook van Robert zeggen. Hij heeft deze muur zelf geplaatst en gevoegd. Voordeel is dat je alles dan letterlijk zelf in de hand hebt. Robert is trots op het resultaat. Tijdens zijn werkzaamheden kreeg hij ook voldoende aandacht van mensen in de buurt. Er belde zelfs iemand aan werkzaam in onroerend goed. Allemaal zeer verrast door het mooie resultaat. Ons plan was om in onze nieuwe woning een sfeer te creëren die ons het gehele jaar een zomers gevoel zou geven. Dit is vooral gelukt door onze mooie stenen wand. ‘Zomers’ omdat wij deze muren vaak tegenkwamen in huizen op Ibiza.” Toevallig waren Peter en ik in de buurt en mochten wij langskomen. Kon ik meteen het nieuwe fototoestel uit proberen. En dat werkt. De hele kamer komt er nu op te staan met dit prachtige resultaat. Vast een inspiratiebron voor velen!

Assortiment Steenstrips

Natuurstenen trendy muur.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+8?