Steenstrips in de Gelderse vallei

Steenstrips in de Gelderse vallei

Lees meer

Steenstrips in de Gelderse Vallei

Geopietra Steenstrips
Bij dit prachtige, vrijstaande huis in deze nieuwe buurt is nog maar net dit moderne project opgeleverd. En wij zijn blij hier onze Steenstrips terug te zien. Tijdens een overleg met een ontwerper uit de omgeving kwam de naam van ‘’The Flagstone Company’’ al snel naar voren. Dat wekte bij de eigenaars nieuwsgierigheid en dus stapten zij in de auto richting Vaassen. Vooral de keuze voor de Cascata werd snel duidelijk. Eigenlijk direct na het zien van onze uitgebreide showroom. Na enkele weken wachten, was het vervolgens zover. De levering met de Geopietra Steenstrips arriveerde. Echter leek het er voor de bewoners wat anders uit te zien dan tijdens het bezoek aan The Flagstone Company. De partij Steenstrips leek in verhouding “wat fel en wild” alsook meer drie dimensionaal. Echter maakte deze eerste indruk vrijwel direct plaats voor verrassing en werd men tijdens het plaatsen steeds enthousiaster. Wij leggen dit vaker uit aan onze relaties. Het is lastig om op basis van één Steenstrip of een aantal de nieuwe muur met de sfeer van Natuursteen te kunnen voorstellen. Hou daarom altijd vast aan hetgeen u gezien heeft in onze showroom. De muur met Steenstrips groeit namelijk letterlijk tijdens het plaatsen en dan volgt ook het vertrouwen dat het een groot succes wordt. Natuurlijk is ambacht, interesse en het lezen van de technische handleiding noodzakelijk. Juist ook de voeg (die op meerdere wijzen kan worden toegepast, namelijk verdiept, vol of minimaal) maakt alles uit.

 

Foto album

Cascata Steenstrips in de Gelderse Vallei

Deze bewoners hebben in eerste instantie zelf het ontwerpen van de villa ter hand genomen. En tijdens dit ontwikkelingsproces hebben zij samen met de regionale architect alle opties tegen het licht gehouden. Uiteindelijk is dit het resultaat geworden. Aan de buitenkant van de kubistische villa zijn de lichtgrijze Geopietra Cascata Steenstrips direct al vanaf de straat te zien. Het bijzondere is dat deze woning tussen alle andere woningen uit springt. Deze fraaie Steenstrips zijn niet over het hoofd te zien. De muur is een echte eyecatcher. Het eindresultaat van deze buitenmuur straalt – mede dankzij de keuze voor de voeg – eigenlijk een geweldige moderne en zomerse sfeer uit. Zomers omdat er dus ook goed is nagedacht, juist ook over de kleur van het voegwerk. Dit is zandbeige en zorgt voor een vrolijke combinatie. Bij dit huis is deze Steenstrip overigens perfect gecontrasteerd met de mooie, wit gestucte muren.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.