Landelijke kleukenmuur met Steenstrips

Steenstrips in de keuken

Lees meer

Steenstrips in de keuken

Gestort beton, Natuursteenstrips en bijzondere lampen

Aan de rand van het bos in een idyllisch Gelders dorpje vlakbij Elburg, heeft Monique vorig jaar samen met haar man Nico en twee honden, twee bijzondere rietgedekte huizen gekocht. De één bewonen zijzelf, de andere hebben zij in de verhuur.

Monique woont deels in Nederland en in Frankrijk. Naast een eigen bedrijf in Haptonomie (de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven), beheren zij en Nico ook nog in het hoogseizoen een eigen Bed & Breakfast in Frankrijk (sfeerlogeren.nl). Twee bezige bijen dus.

Steenstrips in de keuken

Monique wilde een bijzondere sfeer in haar landhuis en is daarbij op het idee van Natuursteenstrips gekomen. Het is namelijk karakteristiek gecombineerd met de mooie industriële lampen, welke zij zelf vanuit China heeft laten overkomen.

 

Klik hier voor een overzicht van alle Natuursteenstrips.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.