Belangrijk is dat Steenstrips voor buiten worden voorzien van een afdekplaat.

Steenstrips in ’t landschap

Lees meer

Geopietra Tuinmuren

Tuinmuren, open haard en afscheidingsmuren

Als eigenaar van ons bedrijf, The Flagstone Company, ben ik altijd nieuwsgierig hoe het resultaat is geworden van het product dat wij verkopen.

Wij onderhouden zeer veel contact met al onze relaties en zo af en toe val ik stil in verbazing. Toen ik op een zonnige dag in mei door het mooie gebied op de Utrechtse Heuvelrug reed, maakte de imposante toegangspoorten direct al indruk. Voor mij een indrukwekkende villa op een bijzondere plek.

Geopietra Tuinmuren

Op de oprit stonden zoveel auto’s van mensen die aan het project werkte, dat ik nauwelijks een parkeerplek kon bemachtigen. Vivian en André Lijsterbos, de eigenaren van dit project pakken het wel heel groots aan. Het huidige bestaande landhuis wordt volledig gerestaureerd en aan de achterkant van deze bijzondere woning wordt een glazen aanbouw gerealiseerd. De tuin wordt aangelegd en verzorgd door een professionele hovenier.

Klik hier voor de verschillende kleuren en modellen van Geopietra Steenstrips 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.


Toegevoegde waarde van Steenstrips


De Toegevoegde waarde van de Geopietra Steenstrips is groot. Het landschap waar de woning op uitkijkt, is bijzonder te noemen. Oude karakteristieke bomen, in de verte met de lichtgroene kleuren van de lente en de adembenemende tuin welke in meerdere niveaus is aangelegd. In het midden is een buitenzwembad geplaatst. Ook is er ruimte gemaakt voor een veranda en een buitenverblijf.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.