Natuurstenen op de wand buiten

Steenstrips landelijke veranda

Lees meer

Steenstrips landelijke veranda

Stenen met beperkte dikte vermakkelijken het zetwerk!

Sinds enkele maanden geniet Nicole samen met haar man Hans van het mooie nieuwe bijgebouw. Deels is dit gemaakt als mantelzorgwoning voor haar ouders, aan de andere zijde van het huis hebben zij een mooie veranda voor zichzelf gerealiseerd. Optimaal benutte ruimte. Het karakteristieke oude woonhuis ligt aan een beekje en biedt een grote lange tuin waardoor dit extra comfortabele wonen mogelijk is.

Lees meer

Steenstrips landelijke veranda

Uitgangspunt in het ontwerp van Aart Jan Post zijn de mooie eiken delen en de Natuurstenen. Voor de Natuurstenen zijn Nicole en Hans uitgekomen bij The Flagstone Company. De keuze was direct duidelijk. Mooie langwerpige Stenen met een beperkte dikte zodat ze eenvoudig te verwerken zijn. De Rocks zijn doorgevoerd in de open haard, in de schoorsteen en in de plint van het gebouw.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het zetten van het patroon van de Steenstrips

Martin Bikker van www.bikker-buitenleven.nl heeft het met veel plezier uitgevoerd. Het was hem direct duidelijk goed de tijd te nemen voor het patroon en daar is hij goed in geslaagd. Nicole en Hans hebben gekozen voor een verdiepte voeg zodat de Stenen qua grofheid optimaal zichtbaar zijn. Stoer wonen met gezelligheid en terug naar de natuur. Nicole woont hier nog niet zo heel lang. En naast de verbouwingen is zij ook nog eens gestart met een nieuw bedrijf Villa Kakel en Bont in Hardinxveld-Giessendam. Nicole heeft een professionele trimsalon voor katten en konijnen. Ze is bezig met haar hondentrimopleiding en vanaf medio 2017 trimt zij hier ook honden. Daarom mochten op de foto de dieren zeker niet ontbreken!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.