• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 2+7?

Steenstrips maken het af!

Lees meer

Steenstrips maken het af!

De villa werd pas echt compleet na het plaatsen van de stenen

Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdam is deze mooie woning onlangs gerealiseerd. Volledig duurzaam gebouwd op houtskeletbouw. De opdrachtgevers vertellen enthousiast dat de Stenen voor hen een groot deel van de uitstraling bepalen.

Het is een echte eyecather. De mooie zwarte kozijnen en het wit van het stucwerk zijn een perfecte combinatie met de Valdostano Steenstrips. Het zetbedrijf Het Flagstonehuis heeft dit mooie zetwerk (gevelbekleding) gerealiseerd. De mooie doorstekende kappen met het riet maken het plaatje compleet. Architect Anouk Vermeulen van AG Architecten.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Meer mogelijkheden
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 8+1?