Rocks Rustieke Lei gevelbekleding

Nieuwe Steenstrips muur

Deze bungalow midden in het bos is met respect voor het oude ontwerp naar de moderne tijd getild. Dankzij de natuurlijke gevelbekleding met Rocks Steenstrips in combinatie met de mooie houten wanddelen.

Steenstrips muur

Lees meer

Steenstrips Muur

Natuurlijke gevelbekleding: Rocks

De renovatie van het huis is met veel respect en duurzaamheid gepaard gegaan. Er zijn veel materialen (zoals bijvoorbeeld deuren) hergebruikt.

Marja heeft samen met haar man Ronald lange tijd in het zonnige Griekenland gewoond: in een buitenwijk van Athene. Op deze zomerse bestemming hebben zij veel inspiratie opgedaan als het gaat om Natuurstenen wandbekleding. De grappige zwarte – net geknipte – Labradoodle is overigens naar deze periode vernoemd.  Voula, de naam van de Labradoodle is namelijk een Griekse plaats. Voula volgt ons op de voet tijdens het bezichtigen en bekijken van de Steenstrips muur. De Natuursteen strips muur legt de link naar de tijd dat zij in Griekenland verbleven.  
Foto album

Steenstrips op de muur plaatsen

Op het moment dat duidelijk was dat het huis in eigendom verkregen werd, stapte de familie direct in de auto. Want de Steenstrips voor de muur waren een absolute must. Ondanks dat het zetwerk – door alle verbouwingen – nog wel even op zich liet wachten. Nadat dit zetwerk voor deze mooie stenen muur door de ambachtelijke zetter was uitgevoerd, is het zelfs nog voortgezet door de eigenaar. De steen strips muur van de buitenkeuken is namelijk aansluitend door Ronald zelf onder handen genomen. Daarbij heeft de Steenstrips opnieuw buiten toegepast en de buitenkeuken voorzien van een excellent zetwerk. Hoe dan ook, het wonen is een feestje geworden op een terrein met maar liefst 3 hectare.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.