• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Steenstrips Natuursteen

Lees meer

Natuursteenstrips Thorbecke Huis

Steenstrips Oranje Kwartsiet en Rustieke Lei

Ruim 20 jaar is Ben Keizers werkzaam geweest bij de overheid. Met een meer dan gemiddelde belangstelling voor de financiele kant van het overheidshandelen, heeft Ben in de begin jaren negentig de overstap gemaakt naar het financieel beleid van welzijn.

Nieuw pand met Natuursteenstrips

Medio 2011 heeft Ben samen met Gerke Visser een bedrijf opgestart, Keizers & Visser. Beide begeleiden de lokale overheid en samenwerkende partijen bij veranderingsprocessen en implementatietrajecten. Ben licht toe: ‘Hiervoor was het Thorbecke huis in gebruik voor diverse gelegenheden. Zo werd er yoga gehouden, vergaderingen etc. In december 2013 is het pand volledig gestript en is het opnieuw opgebouwd. In die tussentijd heeft Kroeze Interieurbouw (een goede relatie van The Flagstone Company) contact met ons opgenomen. De keuze is gevallen op de Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips voor beneden en Rustieke Lei Natuursteenstrips voor boven.

Assortiment Natuursteenstrips

De Natuursteenstrips komen volledig tot hun Recht

Op verschillende plekken in het pand kun je Johan Rudolph Thorbecke zien. Er is 3-D glas op verschillende plekken en de glasschuifdeur heeft een prachtige opdruk. Zowel in de grote vergaderruimte als in de kleinere ruimte (boven) komen de kleuren van de Natuursteenstrips tot hun recht. De kleuren zijn prachtig gecombineerd. Ben Keizers is zeer enthousiast over het totaalplaatje. Hier en daar komen er nog wat aanpassingen, maar het grootste gedeelte is gedaan. Eind April is er zelfs een boek, geschreven door professor Aerts, verkrijgbaar over Thorbecke.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Johan Rudolph Thorbecke

Johan Rudolph Thorbecke heeft in 1851 de Gemeentewet als uitvloeisel van de Grondwet gepresenteerd. De achterliggende gedachte was de toen geldende opvatting dat de overheid er is ter bescherming van de bevolking (nachtwakersstaat). Inmiddels is Nederland een welvaartsstaat en heeft de overheid een rol in bijna elke vezel van de samenleving. Toch is diezelfde gemeentewet nog steeds het fundament van het gemeentelijke bestel.

Thorbeckehuis

Dé plek waar de overheid aan het denken wordt gezet om op een andere manier te kijken naar de uitvoering en organisatie van haar taken. Niet in oude patronen en bureaucratisch, maar vernieuwend en ‘out of the box’, mét de gewenste bestuurlijke invloed. bron: www.staatshuys.nl

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.