Steenstrips op buitenmuren

Steenstrips op buitenmuren

  • Geopietra Vesio Steenstrips
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Geschikt voor plaatsing op isolatie
  • Moderne, kubistische woning

Steenstrips op buitenmuren

Lees meer

Kubistische woning met Steenstrips op de buitenmuren

Geopietra Steenstrips Vesio
Deze kavel ligt fraai gelegen in een mooi natuurgebied van West Nederland. Van oorsprong was het niet één kavel, maar twee en de eigenaar (werkzaam in vastgoed) had zelf niet het voornemen er te gaan wonen. Voor dit project heeft deze ondernemer intensief samen gewerkt met Interdef (aannemer en architect). De opdrachtgever maakte bewust zelf ook deel uit van het ontwerp- en bouwteam. Op de kavel stonden veel bomen die grotendeels gekapt zijn. Daardoor kregen de percelen vanaf het eerste moment veel aandacht; omwonende werden oprecht nieuwsgierig.

Inspiratie ontwerp en kleuren

Het ontwerp is voortgekomen uit de opgedane ervaring van de eigenaar. Dat wil zeggen door: het zien van vele bouwprojecten en de meest perfecte en naar voren springende elementen. Daarnaast liggen de roots in Montenegro en is het uitgangspunt voor een buitenlandse sfeer in de tuin en de omgeving buiten belangrijk. De bewoners zijn vanaf het begin, op elkaar ingespeeld geweest. Daar waar de één van donkere kleuren houdt, stond de ander daar haaks tegenover. Uiteindelijk vonden zij de oplossing door het binnen en buiten qua aankleding te splitsen. Binnenin het huis ligt het accent op zwart (modern), terwijl dat buiten het tegenovergestelde is: namelijk lichte tinten en een mediterrane sfeer.

Steenstrips toepasbaar op buitenmuren - Vesio Steenstrips

Steenstrips Vesio op buitenmuren

Het bijzondere is dat de opdrachtgever zelf geen Vesio Steenstrips op de buitenmuren wilde. Maar er bleek al wel een strook op de muur te zijn gezet. En in principe “moest” dat er dezelfde dag nog af. Door het ontwerpteam werd gevraagd het toch nog even aan te kijken. Dat ‘wen’ moment heeft veel succes gehad. Het is goed om te weten dat de Steenstrips in de tijd altijd nog iets lichter opdrogen na de plaatsing. Ten slotte zijn de eigenaren compleet van gedachten veranderd. De kleur past eigenlijk perfect en zij hebben nu zelfs plannen om de sfeer met Steentrips ook nog in de tuin door te voeren bij het zwembad.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.