Haardbekleding met Steenstrips

Steenstrips overkapping

Lees meer

Steenstrips voor overkapping

Sfeervolle overkapping met open haard

Nu het Flagstone Magazine steeds een grotere oplage krijgt, ontvangen wij vaker enthousiaste reacties per mail van onze relaties. Wat waren wij verrast met deze mooie foto's waarvan wij u graag deelgenoot willen maken. Het gaat hierbij om een royale en zeer luxueuze veranda waarbij de schoorsteen is omkleed met Steenstrips. De Blumone stenen zorgen voor veel warmte en dragen bij aan de mooie stijl die gerealiseerd is.

Er is door de eigenaren met veel zorg gekozen voor de grijs-blauw antracietkleurige Steenstrip Blumone. De combinatie met de houten ondervloer, de witte schaaldelen, de robuuste eikenhouten balken, de eigentijdse meubelen en het spa, zorgen ervoor dat het wonen er nog veel prettiger op geworden is. De gehele aanbouw is een succes. Onze relatie krijgt ook veel vragen en opmerkingen over de unieke Steenstrips. Deze Steenstrips voor onder de overkapping zijn echt een echte eyecatcher. Steenstrips assortiment 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Bekijk meer Veranda's
  • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 71
    Geopietra – Veranda

    Natuurstenen muren voor veranda's. Maar ook Steenstrip wandbekleding voor serres, overkappingen. Bekijk alle sfeerbeelden!

  • Natuurstenen tuinmuur bij de veranda 15
    Rocks – Veranda

    Veranda wandbekleding van Natuursteen. In dit foto-album alle mogelijkheden voor muren en wanden met Steenstrips!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.